Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
POPIS PODVODU
Podrobnosti vyplnim pozdeji, zpusobena skoda pres 10 tisic korun, jdu tedy na policii.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
X 13. 12. 2023

přidal/a email: [email protected]


user picture
Tomáš Najman 13. 12. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Jan Hanč k bankovnímu účtu: 1565130077/3030


user picture
Okradl 27. 12. 2023

Okradl mně také!


user picture
Jan Velich 28. 12. 2023

přidal/a email: [email protected]


user picture
Jan Velich 28. 12. 2023

Od pana Hanče jsem chtěl koupit 4x HDD. Jednalo se o disky WD Purple 6TB modely za 1200,- Kč kus. Měl poslední 4 kusy, co mi psal. Další den mně začal nahánět na obchod, že pokud si to dnes nekoupím tak to prodá, že má údajně zájemce. To mi napsal. Tak druhý den už je prodal. Inzerát nestáhl. Napsal jsem mu tedy zda má disky. Psal že má. Pan Hanč, ale měl negativní hodnocení na bazoši. Měl tam 12x negativ a to mi přišlo dost podezřelé i nepřiměřeně nízké ceny. Nakonec jsem si od něj nic nekoupil. Další den mně prozváněl ve 3:26 ráno a chtěl z mé inzerce koupit mé disky. Což mi přišlo úsměvné. Navrhnul setkání někde za Hypernovou, ale to jsem odmítl. Pan Hanč začal dělat podvodné jednání a tak jsem tohoto člověka vytrestal tím, že jsem ho poslal na PČR Mladá Boleslav Jana Palacha. Tam takovej zloděj totiž patří: na policií. Skutečně mám za to, že tento člověk není seriózní. Nic od tohoto člověka nekupujte. Inzerci celou smazal a tel. číslo již není aktivní. Rozhodně jeho pochybné obchodování je na hranici nejen slušného chování, ale i na hranici zákona. Pan Hanč se pohybuje na velice tenkém ledu.


user picture
Tomáš W. 4. 01. 2024

Tento pán mě okradl o 8000 Kč. Podávám oznámení na policii. Pokud byste se chtěli připojit, pošlete prosím kontakt na sebe a částku na email [email protected] předám dál policii do spisu. Děkuji.


user picture
Jan Velich 4. 01. 2024

Ještě bych dodal, že pan Hanč mi neřekl adresu ani ulici kde bydlí. Tehdy kdy jsem měl zájem o disky mi napsal "já vám je dovezu" když jsem mu psal SMS o záruční listy tak odmítl a řekl, že až po obchodu. Rozhodně zklamal a podvedl spoustu lidí a zatím, se neví přesně kolik, ale ono se na to přijde.


user picture
Tomáš W. 4. 01. 2024

Rozhodně jej nepotrestáte tím, že jej pošlete na policii, ale pouze tak, že ho tam nahlásíte sám.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.