Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na bazoši prodával telefon. Po dohodě jsem poslala peníze (bohužel osobní převzetí bylo daleko a dobírkou bych toho moc nevyřešila, kdyby poslal prázdnou krabici). Inzerát poté smazal a přestal komunikovat. Nezvedá telefon, neodpovídá na maily ani sms. Jedná se o 1600,-Kč. Pokud podvedl někoho dalšího, ráda se připojím na podání trestního oznámení.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petra 14. 12. 2023

ještě doplňuji že podpis v mailu byl Šimek, ale v inzerátu vystupoval puvodně jako Jakub Novák


user picture
Conf 14. 12. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Dominik Šimek k bankovnímu účtu: 325607011/0300


user picture
Petra 8. 02. 2024

Případ řeší policie. Do celého se vložil otec, protože Dominik je nezletilý student. Otec se nejprve tvářil, že hodlají situaci řešit, vysvětloval, omlouval se a sliboval, že platbu uhradí. Nakonec do svého příběhu natolik zamotal, že každý telefonát říkal trochu jiný příběh, měnil detaily a ve výsledku udělal toho podvedeného ze syna. Od té doby ticho po pěšině, peníze už nikdy neuvidím. Krásně vychováváme tuto generaci. Kluci si budou dávat podvodné inzeráty a rodiče za ně odpovědnost nepřeberou a naučí je že stačí lhát a pak dělat mrtvé brouky... smutné.


user picture
Petra 8. 02. 2024

přidal číslo a místo tresního oznámení: PPR-57829/ČJ-2023-990313 - Policie ČR - OOP Smiřice, 1600,-

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.