Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Objednala jsem si u tohoto podvodníka boty Nike Jordan1,pro syna k Vánocům,nejprve reakce téměř okamžitá, po zaplacení už žádná odezva,tak jsem urgovala slušně o číslo balíčku pro sledování a o poslání zaplaceného zboží, což trvalo tak týden,ale nic, až na moji zprávu, že jsou to podvodníci a podám trestní oznámení, mi přišla reakce se slovy cituji " prosim vás jaké podvodníci" a že pošle číslo balíku až přijde z práce,ale opět 3dny nic...tak jsem psala email ale žádná reakce a pak i volala,asi 3x mi to vytípli a pak to vzala nějaká žena se slovy, že má jednání. Urgovala jsem, že chci zboží, které jsem si zaplatila,nebo vrátit peníze a bylo mi opět sděleno, že má jednání, že do toho teď nevidí a že se potom ozve. Načež se samozřejmě nikdo doteď neozval, už je to bez mála dva týdny.Telefon neberou,na email nereagují a dokonce zmizely inzeráty, které na Sbazaru měli. Meli celkem asi 320 položek,tak si dejte na ně POZOR, možná se objeví pod jiným jménem!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.