Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Kupujuci sa potom, co mu poslete tovar, odmlci a nezaplati. Dovtedy komunikuje promptne, aj kazdy den, vyzera seriozne. Uz ubehlo 20 dni, a 3x som ho vyzval, aby doplatil, proste po poslani tovaru uz ani sprava, kym dovtedy komunikovat normalne. Najprv skusi ist pol na pol (ze polovicu posle za tovar dopredu, a polovicu Vam doposle, ked to dojde a bude vsetko v poriadku). Na to ked mu neskocite, tak este pouzije taktiku, ze doplatil za vacsi balik, a mozete mu tam zabalit viac kusov z niecoho co chce. Samozrejme, vacsiu krabicu a piplete sa s balenim navyse zbytocne, za veci co mu tam pribalite, a poslete, nezaplati. Takto si zlavi/kradne, ze ked mu tam pribalite veci navyse, za ten tovar uz nezaplati a prestane komunikovat. Rozhodne mu nebalte nic navyse, alebo cakajte, ze doplati. Ja som mu to nechcel zdrzovat, tak som to rovno pribalil a poslal, lebo sa tvaril seriozne, a zase som sa popalil. Co je uplne ironicke je, ze ziada ze zaplati az po poslani ked je vsetko v poriadku, co chapem, ze nechce riskovat, ale sam je dovodom, preco nemozete nikomu nic poslat bez zaplatenia, lebo si to takto zlavi. Inak hrozna slovencina, odhadujem to na madarsku narodnost, aj to je spoznavaci znak. Platba za prve polozky mi dosla s menom Szekeresová Zuzana. Proste zmrd, ako prestane komunikovat, a ked to dojde, proste si uplatni zlavu k tovaru zadarmo, ze za dodatocne polozky nezaplati, na maily uz nereaguje. A to ked mu to este pekne zabalite, piplete sa s tym, aby to doslo nie na srot. Na bazosi vystupuje ako ProfiPC. cislo uctu SK4611000000008014346092/TATRSKBX (nejde mi tam zadat hore) (925 82 Šaľa)
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.