Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Klára Tučkova prodávala na Facebooku kávovar Delonghi.Po zaplacení zrušila všechny kontakty co mohla kávovar neposlala. Jo je to moje blbost ,ale ponaučení .
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jan Podzemný 18. 12. 2023

Dobrý den, podejte prosím trestní oznámení na policii. Pokud se sejde dost poškozených a částka přesáhne 10,000 Kč, už se to bude řešit jako trestný čin. Přidejte sem poté prosím číslo spisu z policie. Děkuji.


user picture
Tereza 5. 01. 2024

Nyní prodává jako Diana Skalová, se stejným kontaktním telefonem delonghi kávovar. Prý od koho příjdou peníze jako první, tomu pošle


user picture
Frantisek 27. 04. 2024

přidal/a číslo účtu: 5032217063/0800, telefonní číslo: 704700326


user picture
Frantisek 27. 04. 2024

Prodává nelegalne léky na spaní. Chce předem poslat na účet,který jsem tady výše napsal polovinu s tim,že pošle ERecept a druhou polovinu po vyzvednutí. Když jsem napsal,že si pro to přijedu kamkoliv,že to není problém,tak přestala komunikovat. Dejte si na ni pozor!! Přidal jsem další číslo účtu,které tady zatím nebylo zveřejněno.


user picture
admin 27. 04. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Michaela Jakubíková k bankovnímu účtu: 5032217063/0800

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.