Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
POPIS PODVODU
Osoba vystupuje na FB ako Vele Dunajsky, menom Adam Prazsky. Okrada ludi na predaji hometicketov na koncerty a ine, vystupuje seriozne, ale v istych momentoch komunikacie sa da vycitit, ze ide o fake.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 22. 12. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Petr Sklenář k bankovnímu účtu: 2856513013/3030


user picture
Filip 6. 01. 2024

Dobrý den, dnes jsem od pana Adama Pražského koupil 2 lístky na koncert v celkové hodnotě 6600,- Kč. Vystupoval velmi seriózně, poslal mi fotku OP, mluvili jsme spolu přes messenger videohovor. Na fcb pod stejným jménem a fotka a všechno sedí. Číslo účtu mi záda jiné než je zde uvedeno.. myslíte že se jedná podvod? Děkuji! Filip


user picture
anonym 10. 01. 2024

Dobrý den, asi Vás nepotěším Filipe, ale že jde o podvod je takřka jisté. Stačí se podívat na paralelní vlákna: https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=6093 nebo https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=4426. Měl jsem s touto osobou taktéž videohovor, ovšem rozpoznal jsem, že jde o podvod včas.


user picture
Richard 4. 02. 2024

Dobrý den, s tímto pánem mám také zkušenost s podvodem. Myslím, že to bude stejný případ jako u Vás, Filipe, zakoupil jsem lístky taky za 6600. Příští týden podávám trestní oznámení, pokud jej podáte také, policie si tyto oznámení spojí a částka již bude vysoká, takže by šlo o trestný čin. Bylo by fajn, kdyby to borcovi tentokrát neprošlo. Kdybyste se se mnou chtěl spojit ohledně oznámení, napište mi na [email protected].


user picture
Markéta Velecká 5. 02. 2024

Richarde na fb je skupina Adam Pražský jsou tam podvedení. Už v Prosinci je částka pres 100.000 tisíc. Přidejte se do skupiny.


user picture
David 4. 03. 2024

přidal/a číslo účtu: 5899140003/5500, telefonní číslo: 733527859, email: [email protected]


user picture
David 4. 03. 2024

Taky jsem byl podveden (2.3.2024) o 5600Kč za vstupenky na koncert Judas Priest. Je to marný boj ,generuje nové identity,nové nabídky, generuje nové bankovní účty, generuje nové emaily , bohužel generuje i naše peníze. Jedině Policie může tohoto zmetka zlodějskýho zastavit. Zatím se bohužel raduje on.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.