Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
POPIS PODVODU
Chci upozornit na Facebookove profily Sára Nováková a Jan Novák. Majitel účtu je Kristýna Partová. Nabízí práci na doma. Výrobu dekorací. Práci slíbí poslat poštou, pokud zaplatíte 150-350 na jejich účet. Mají ty dekorace nafocené a u toho částku, kterou za výrobu jednoho kusu dostanete. Dostanete sledovací číslo zásilky, ale potom samé výmluvy, proč balík nebyl podán přepravní společnosti. Potom, co jsem je zveřejnila jako podvod mi zálohu 150 vrátili, ale byla na mě hnusná a vyhrožovala. Inzeráty mají ve stylu nátlaku. Musíte se rozhodnout ihned, protože nabídka se nebude opakovat. Prý to dělají z důvodu, aby měli z držených peněz úroky.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:



Číslo a místo hromadného řízení:



Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 31. 12. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Kristýna Partová k bankovnímu účtu: 1996058003/5500


user picture
Sára 31. 12. 2023

Příště by to chtělo práve jméno a nekecat 🤣 anonyme 🤣 Ostuda Ostuda.. falešný text, falešný jméno.. Sbohem byla jsi tak moc podvedena až peníze máš zpátky.


user picture
Kristýna Partová 31. 12. 2023

Spousta lží, že vás tohle baví.


user picture
Jan 31. 12. 2023

Paní Lenka Mikulcova. Falešným jménem Silvie. Paní jsem psal komentáře k jejímu příspěvků plnému lži a klamvstva. Paní nás uráží, nadává jak máme smazane Facebooky už. Přitom si nás ona blokla, když neunesla nápor pravdy a smazala komentáře pod svým příspěvkem. Paní nepozná ani rozdíl mezi dvěma rozdílnými lidmi. Paní Partova na asi podává TO za šíření pomluv a nepravdivých informaci. Když se snažila Paní oslovit zjistila, že Paní raději změnila nastavení aby ji mohli kontaktovat jen lidi co ona zná (hrdinka). Když jsme se ohradily nad jejím názorem hodila blokaci a smazala komentáře (máme screeny!!). Paní bych dále doporučil léčbu šokem aby začala přemýšlet než vypusti, některé názory.. dále bych doporučil hodinu doučování neboli kurz sociálních sítí. Neboť nepozná rozdíl mezi zprávou a komentářem. 🙈 Paní samozřejmě i jako jiný co skončily má vrácené peníze.


user picture
Lucie 15. 01. 2024

Také mám s Janem a Sarou zkušenost, nebo jak se doopravdy jmenují. Na internetu je i přímo skupina kde jsou už lidé co s nimi měli spolupracovat ale balíčku k vyrábění se nikdy nedočkali. Ano peníze na požádání vrátí hned. Ale jde tu o princip. Proč chtějí peníze když nikdy nikomu nic neposlali. Takže dávejte si pozor a nic neposílat.


user picture
Jane 15. 01. 2024

Také zkušenost s Sárou a Janem, nehorázné jednání pokud není člověk řekne i vrácení peněz jsou agresivní. Vymýšlí neustále denně příběhy o dopravě balíčků které nikdy nedodali. Jediný pozitivní komentář kdo s nimi údajně spolupracuje nje Kristyna Partova od které chodí peníze zpět. Účet je vedený na její jméno. A peníze si nechávají zasílat na 3 různé účty z toho 2 jsou zahraniční a každý jiný. Lidi dávejte si pozor, hrají na City a zneužívají důvěry maminek, důchodců. Na balíčky čekají Nod října a dodnes nemají vůbec nic.


user picture
Dana 15. 01. 2024

přidal číslo a místo tresního oznámení: 8878 - Louny, 0,-


user picture
Dana 15. 01. 2024

Ano též mám tu samou zkušenost jak tady již bylo psáno a všichni jsme se setkali s tím samým jednáním. Peníze sice vrátí zpět ale až potom co je každý prohlédne že jsou podvod a jak jsou potom hnusní a nepříjemní. Pořádně nelze pochopit co z toho mají ale něco určitě protože v tom jedou ve velkém a již někdy od září co víme dle informací. Meilů a čísel účtů mají několik jako adres a dokonce dle všeho a ani živnost pod kterou Novák vystupuje není jeho nebo není platná a pravda je že někteří částku posílali na účet do zahraničí. Podvedených je hodně a nejhorší na tom všem je že jsou to maminky na MD většinou samoživitelky nebo důchodci kteří potřebují každou korunu. Je to smutné jak umí být pár lidí hovada a stejně tak i jednat a pokud je pravda že jsou oba rodiči tak již nyní jejich potomky velice lituji 😔


user picture
Silva 15. 01. 2024

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPJ-2343-3/ČJ-2024-161471 - Havlíčkův Brod, 0,-


user picture
Nina Tamchinová 15. 01. 2024

přidal číslo a místo hromadného trestního oznámení: 8878 - Jesenice u Rakovníka, 0,-


user picture
Nina Tamchinová 15. 01. 2024

Kristýna Pártová 1996058003/5500


user picture
Jana 15. 01. 2024

přidal číslo a místo hromadného trestního oznámení: 8878 - Jesenice u Rakovníka, 0,-


user picture
Silva 15. 01. 2024

přidal/a email: [email protected]


user picture
Silva 15. 01. 2024

přidal/a email: [email protected]


user picture
Bara 15. 01. 2024

Též se přidávám k podvedenym. Práce se nikdy nedockate. Pošlete zálohu a když pochopíte, že se žádné práce nedockate a chcete vrátit peníze tak jsem vulgární. Sice peníze vráti. Ale co z toho mají?? Zneužívají ostatní lidi. Neustále výmluvy na dopravce. Čímž spini i jména různých výrobců. Dokonce až takové výmluvy, že jim někdo ruší svozy balíčku atd. Což prostě nejde. Doufám, že už na ně konečně taky dojde. Už je na ně založena i skupinka s podvedenymi lidmi. A určitě se to nenechá jen tak. Důkazů už je hodně.


user picture
Ivana 15. 01. 2024

přidal číslo a místo hromadného trestního oznámení: 8878 - Jesenice u Rakovníka, 0,-


user picture
Ivana 15. 01. 2024

Také s nimi mám zkušenost..Vydržela jsem čekat a číst ty jejich výmysly asi 2 týdny..pak už to bylo dost podezřelé a bylo jasné, že se jedná o podvod. Výmluvy na přepravní společnosti atd. Částku sice vrátí, ale když jsem Sáře napsala o vracení peněz, byla dost vulgární. Dost by mě zajímalo, co za tím vším je.


user picture
Vtipný ženský 17. 01. 2024

Jo trestní oznámení na 0 Kč. Dobrý vtip.. Sara 🤣🙏


user picture
Sarka 17. 01. 2024

Kdyby půlka komentářů nebyla od 1 osoby. Nejlepší ta co si hraje na Ivanu 🤣🤣🤣🙏


user picture
Míša 17. 01. 2024

Tady si arogantní Sárinka myslí, že lidi jsou úplně blbí, že??? Jenže, milá arogantní Sárinko, to ty jsi ta, která je tady ta velice hloupá 😁😁😁. Ty si myslíš, že máš u sebe jen lidi, kteří ti věří? Dovol, abych se zasmála 😁. Ty ani nevíš, kolik lidí, už na tebe a toho tvého frajera, podalo trestní oznámení a schválně si neřekli o peníze. Díky tomuto, se o to policie začala zajímat a proto už jsou i čísla spisu, pod kterými se to řeší a řešit bude, protože každý den, se přidávají další a další lidé. Takže, ty hloupá a fakt škaredá holko, snad už brzy budeš moct sama dělat fiktivní náramky nebo kreslit obálky ve vězení 😁😁😁. Přeji hezký zbytek dne 😘😘😘


user picture
Miša vtip dne 17. 01. 2024

Dovol abych se zasmála znovu 🤣 mysliš ty lidi co schválně hrají na vás jak jsou s vámi? A přitom dávají informace nám. A nezapomeňte udělat očistu skupiny za chvíli vás tam bude 5 🤣🙏 máte nudný život, že řešíte můj. Haha..🤣🤣🤭 nebudu si s tebou psát.. a nezapomeň psát ať potratím apod.. těším se až dneska dám zase váše krásný slova na profil. Každý večer dostanu souhrn co o mě píšete. Smůla co.. 🤭 Pamatujte jsem vzdy krok napřed. A nejlepší byl ten e-mail kde byla chyba prý CSR 🤣 a post.. 🤣🤭 mějte se hezky dále s vámi psát nebudu. 🤣🙏 Posílám klíčenku vám za krásná slova - hladí nás na duši 🤭


user picture
Anonym 17. 01. 2024

Nevím co všichni máte já snimi nemám špatnou zkušenost... Pokud vím tak peníze máte všichni zpět . Až oni dají trestní oznámení na vás za pomluvu,urážky,falšování policejních emailu, vyhrožování,to budete koukat jako sorry jsme lidí aby někdo přál smrt atd.. jste normální ? Karma je zdarma a ta vás dožene ....


user picture
Tereza 17. 01. 2024

Já nevím jak vy, ale mě balíčky vždy chodily a vše bylo oka i vyplacení peněz atd.. se Sarou spolupracuji už přes rok a začala jsem když jsem odesla na mateřskou, a díky Sára si k mateřské můžu dovolit koupit si sama sobě třeba nějakou mnamku.


user picture
Blabla 17. 01. 2024

Vážení a milý zastánci kočicky Sáry jestli vy nemáte problém s balíčkama tak sem asi čínskej bůh srandy je sorta lidí co čeká třeba i 3 měsíce, vaše věčný trapný výmluvy že tady ten den bude rozvoz a bla bla na to by skočilo max malé dítě možná ani to ne protože má větší inteligenci než vy...Paní Sáro vy jste o krok napřed??Omyl a velkej nedělejte ze sebe šašky protože vám teče do bot a to solidně... Soudný den nastane ale pro vás a jak se říká karma je zdarma a ta si pro vás přijde pro všechny..


user picture
Tereza 17. 01. 2024

Milá paní Sarinko a další z gangu je hezké si napsat kladnou recenzi sama sobě. 😂😂😂 Hlavně se stejnými chybami jako píšete vše. Proč taky ne 🤦. Těžko se snáší pravda která bohužel koluje všude po celém internetu. Evidentně jste nemocný proto si sami píšete e-maily od PČR a děláte ze sebe chudinky. Ale nebojte ředitelství PČR už to řeší. Ty vaše fiktivní balíky, odměny apod. Neexistují už od října, A každý den vymyslet takové 💩 to dá práci. Ještě že bude ledovka 😂😂😂 můžete rozvoz zrušit. Hezký nerušený večer při vymýšlení dalších lži 😘😘


user picture
Klára 17. 01. 2024

Tak paní Tereza👍 bude zřejmě věrná ovečka paní Sáry nebo co to je vůbec za výplod planety ta paní Nováková,ale pokud paní Tereza spolupracuje se Sárou již rok tak to bude jedna z těch co se s ní na podvodu podílí,ale nebojte ono se zjistí kolik vás v tom jede jestli jeden člověka co se dobře baví a nebo jste nějaká podvodná sekta. Paní Tereza jistě také fejk by si měla uvědomit že až půjde do tuhého tak ji Novákovi svezou s sebou za tu roční spolupráci 🤣 a jak tady bylo zmiňované že jim někdo poslal falešný meil od PČR co když to bylo právě tak že si Novákovi i tento meil napsali sami 😉 na chyby a gramatiku jsou oni nejlepší 🤣 česky to pořádně neumí ale vyhrožovat a vysmívat se lidem to jim jde na jedničku 👍 ubožáci co se nudí kraviny vymýšlejí a jsou zbyteční výplod na planetě zemi ‼️‼️‼️‼️ 🤮🤮🤮🤮🤮


user picture
Kuka 17. 01. 2024

Já jsem spokojená . Práce mám až nad hlavu a nevím kam dřív skočit. Urážet a nadávat a psát nesmysly v podobě trestního oznámí na policii a dát nesmysl v podobě mejlu který vůbec neexistuje. To dovede jen zoufalí člověk. Ubohá paní která tohle dělá jen aby se jiným zavděčila. Ale oni mají svůj rozum a ne aby jistá p.....za ně mluvila. Nebo si myslí že je nějaký tiskový mluvčí a dávala povelya rozkazy na všechny strany. To je fakt ubohý. 😁😁😁🙏🙏🙏 Jedu s nima s prací na 100 💯 procent super.


user picture
Silva 17. 01. 2024

přidal/a telefonní číslo: 722604138


user picture
Ovečky 17. 01. 2024

Tak kolik oveček od Míši sem poběží napsat? 🤣🤭 protože Miška nemá slov. Ať se můžeme dále smát. 🤭🤣 haha


user picture
Kuka 17. 01. 2024

Bože lidí to už je volající do nebe. Vzpamatuje se. Jste už s tím trapný. Dávat nesmysly. Bože 🙏🙏🙏😆😆😆 Běžte se léčit a nejlépe léčbu šokem


user picture
Jana 17. 01. 2024

Je divný, že píšou co mají peníze zpět nebo měli free. Nikdy napíšou takový co je nemají. Podivný


user picture
Ajda 17. 01. 2024

Ehm, když je tady tedy někdo, kdo ma od nich práce, až nad hlavu a balíčky bez problémů, chtělo by to určitě důkaz, že to tak je 🙂🙂🙂. Vzhledem k tomu, že X lidí čeká i přes tři měsíce na práci a čtou jen výmluvy, výmysly a lži, není se čemu divit, že se všude píše, že jsou podvodníci. A když se člověk zeptal na sledovací číslo nebo chtěl něco, jako důkaz, to bylo hned nadávek a arogantního chování. No jo, komu teče do bot, začne kolem sebe hned kopat, jako tato stupidní skupinka, která si dokáže napsat sama sobě mail, jakože to je od policie 🤣🤦. A ty naivní ženské, jim to stále věří 🤦. To je ještě vtipnější 😁🤣😁🤣


user picture
Bubu 17. 01. 2024

E-mail samy sobě? V životě bych nenapsala s pozdravem 🤣 a psát dostavte se na výslech a nenapsat kam ? By napadlo jen tu skupinu stupidních slepic. 🤣 Jak se ukazují výše. Ale každá slipka vrácené peníze to je hustý 🤣🤭. Dobrou noc 🙋‍♀️ Já nebudu s vámi zde diskutovat mějte se hezky.


user picture
Míša 18. 01. 2024

Já mám slov dost... Vzhledem k tomu, že už se tím bude zaobírat policie, se vše konečně posune někam dál. Ano, já neplatila nic a ani bych to neudělala, protože člověk není úplný idiot😁😁😁. Jen využíváte lidi, kteří si chtějí něco vydělat, aby se měli lépe. Útočite hlavně na maminky s dětma, samoživitelky nebo starší lidi, což je hyenismus 🤮🤮🤮. Každopádně, během včerejšího dne, se na policii obrátilo X lidi, což je super🙂. Dále se toto podvodné jednání předalo živnostenském úřadu, který se tímto už také zaobírá. Mi je zcela fuk, jestli si blbka Sára myslí, že je o krok napřed... To si klidně myslet může 🤣🤣🤣, ale, jak už to bývá... Myslet, znamená 💩 vědět...


user picture
Michaela 18. 01. 2024

Já teda nevím já s paní Sárou spolupracují dlouho a nikdy problém nebyl, taky jsem čekala trošku dýl, ale to je tím že materiál si musí samy oni zajistit a taky to pokaždý nejde hned. Mají s tím hromadu práce a nikdy se mi nestalo že by mi práce nepřišla. Takže nechápu ty zlý komentáře od vás😡 vzít si něco takového na svoji hlavu je k uznání ne k pomluvám, shazování a natož nějakému udávání. A jak jsem pochopila tak hromada má vrácené peníze, to by asi podvodnik jen tak neudělal nemyslíte ???!!! Je to hnus někoho hned očerňovat že se snazi


user picture
Tereza 18. 01. 2024

Milá paní Michaelo, vy jste asi jediná kdo práci má. 🤔 Já osobně čekám tři měsíce a do dnes nemám žádný balík, trošku divne nemyslíte? Ano mají hromadu práce s tím, že se denně mění doba doručení a nebo svozů. Mě už také dochází trpělivost. Počkám tedy do zítra na osobní předání. Já bych opravdu chtěla vidět důkaz, či fotku toho že od ní práci máte pak bych uvěřila. Ale takhle je má domněnka ta, že příspěvky které se objevují na Facebooku jsou zřejmě pravdivé. Evidentně jim o to aby práci dodali nejde, ale o to co jsem četla že točí peníze proto je vracejí.


user picture
Kristýna 18. 01. 2024

Jsem další, která čeká na jejich práci a už mi začíná docházet trpělivost. Stále dokola jen výmluvy, různé změny, výmluvy na dopravce, atd... Stejná pohádka 🤦... Čekám do soboty a pak se přidám k těm, které to prokoukly dříve a ráda se připojím k podání oznámení na policii.


user picture
Míša 18. 01. 2024

PPR-4266-6/ČJ-2024-990313 Vkládám číslo jednací, ohledně těchto hyen. Kdokoli se bude chtít připojit, stačí zadat toto číslo a napsat na PČR.


user picture
Marie 18. 01. 2024

Jak to vidím, také jsem naletěla a přitom práce vypadala velmi dobře. Já si jednoduše počkám do konce týdne, zda něco dorazí nebo budu nadále číst příběhy, jak se vše stále mění, což už mě unavuje. Chtěla jsem si trochu přivydělat, v této těžké době, ale obávám se, že žádná práce už nebude. Možná, ani nebyla a já jen naivně čekala. Pokud ovšem svůj balík dostanu, ráda se veřejně omluvím, že jsem pochybovala a samozřejmě dám ráda důkaz o balíku a práci.


user picture
Jitka 18. 01. 2024

I já se musím bohužel přidat..čekám dlouho, zatím tomu dám šanci max do soboty. Pokud balíček nebudu v sobotu mít, požádám o vracení peněz. V dnešní době je každá koruna dobrá, a tak věřím, že se balíčku dočkám a budu moci konečně začít s prací.


user picture
Denisa 18. 01. 2024

Dobrý den i já čekám již delší dobu na svůj balíček stále pevně věřím v to že mi práce dorazí pokud ne v sobotu tak budu požadovat platbu zpět..


user picture
Irena 18. 01. 2024

Pořád věřím, že mi bude balíček do soboty dorucen. Práci opravdu potřebuji. Ale co tady tak čtu, tak začínám mít obavy. Hlavně pokud podle komentářů už je na ně založeno číslo podací, predpokladam ze je to v nakem reseni u policie. Tak teď nevím čemu věřit. Každopádně počkám do soboty a pak sem napíši jestli mám balíček nebo ne.


user picture
Sranda 18. 01. 2024

Lidi jste vtipný. Proč píšete sem ? 🤣🤣 máte problém napište mě. A číslo jednací, které policie řešit nebude neboť částka pod ním je 0 Kč. 🤣🤭 kdo má problém napište mě.


user picture
Míša 18. 01. 2024

Dle paragrafu 209,se osoby Novák a Nováková, dopouštějí podvodu. Snadno dohledatelné Googlem... A jelikož si dámička Nováková sama píše maily, jakože od policie, určitě se v zákonech a paragrafech vyzná 🤣🤣🤣🤣. Další věc... Dámička Nováková si může stále myslet, že částka je 0kč, ale realita je zcela jiná. Jak už jsem psala, má mezi svými ovečkami i takové, které si o peníze schválně neřekly a připojily se k nám ❤️,což je super, protože... No, ať si to domyslí sama.


user picture
Silva 18. 01. 2024

Prosím, nevarujte tady ty podvodníky. Tato stránka slouží je na to, aby další lidé, kteří od nich s nadějí očekávají práci byli informovaní, když si o nich vyhledají informace. Nemá žádný smysl se tu s nimi dohadovat.


user picture
Silva 18. 01. 2024

Paní Nikolína Pidlíček Ptáčková (podle Facebook profilu), Nové Město na Moravě s nimi spolupracuje anebo je to jejich další falešný profil.


user picture
Pro Lenku Mikulcovou Svitavy - odpověď 18. 01. 2024

Dobrý den, vám někdo dovolil zde uvádět jméno paní Nikoly a město odkuď pochází? Proč nenapíšete své pravé jméno paní Lenko Mikulcova, Svitavy. 🙋‍♀️ mějte se hezky


user picture
Pro Novákovou 18. 01. 2024

A vám někdo dovolil z lidí dělat debily a tahat je denně za nos? Psát denně 💩 a lži a myslet nsi že je člověk nedotknutelný. 😂 Spousta z nás už ví že vás je více co se na tomto typu podvodu podílí. I kdyby by to byl někdo jiný, určitě se zrovna vás dámo na svolení ptát nebude!!!!


user picture
Haha 18. 01. 2024

Máte ještě na srdičku? 🤣🤭


user picture
Dámička Novákovic 18. 01. 2024

Tady si někdo o sobě moc myslí... Tohle jsou veřejné komentáře a není tu nikde zakázáno, někoho zmiňovat nebo cokoliv podobného 😁😁😁. A zrovna ty, Sáro, by jsi měla držet hubu... Vzhledem k tomu, jak z lidí děláš X měsíců idioty, taháš z nich peníze a veškeré údaje a to pod záminkou práce, která neexistuje.


user picture
Kristýna 19. 01. 2024

Tak i já už začínám dosti pochybovat o doručení nějakého balíčku. Dnes opět otázka, kdo je ochotný počkat do konce víkendu. Opravdu obdivuji ty, které čekají už od minulého roku, mě osobně to přestává bavit už teď... To je pořád nějaký problém 😢. Už nevím, co si mám myslet. Stále tak nějak doufám, že práce bude, ale nad tímto se člověk už musí zamyslet.


user picture
Míša 19. 01. 2024

přidal číslo a místo tresního oznámení: PPR-4266-6 /ČJ-2024-990313 - Louny, 100000,-


user picture
Haha 19. 01. 2024

Míšo copak tady zkoušíte? Pod tímto číslem jednacím je 0 Kč. A ne taková částka 🤣 stačí vzít telefon a zavolat, což jsem udělala.


user picture
Haha 19. 01. 2024

Jj určitě jsi volala 😂 a hned ti po telefonu řekli informace 😂😂😂. Vlastně paní prezidentka planety 😂😂 to si všichni sednou na prdel. Je dost lidí který peníze nemají a práci také ne když se to svozy nestíhají 😂😂. A hlavně použít hlavu by neuškodilo 😘😂


user picture
Míša 19. 01. 2024

Tohle číslo, jsem tady napsala jen tak, abych mohla vložit trestní oznámení. Sárinko, každý není blbec, jak ty si myslíš. Takže určitě bych zde nedala pravdivou částku. Sýr 😁😁😘


user picture
Míša 19. 01. 2024

A další z těch hyen, co nabízí tuto fiktivní práci je: Sabi Rusnáková a Denisa Szostokova 😡


user picture
Květinka 19. 01. 2024

Během dnešního dne se mnou paní Sára nebo kdo to vůbec je, ukončila spolupráci a to z toho důvodu, že v Ostravě je nás pouze sedm a tudíž tam jezdit nebudou. Přitom několikrát psali, že kde bude méně, než pět lidí, že se tam nepojede. Proto nechápu, ukončení spolupráce z její strany. A že balíky nebude ani posílat, přitom také slibovali a pořád psali, že koho oni nedoručí, tomu balík pošlou 🤷. Opravdu tohle jednání nechápu...


user picture
Květ 19. 01. 2024

Z neznámých důvodů? Důvodu bylo dost. Máte vrácené peníze jako celá vaše rodina a plus kamarádka. Nebo možná to píše kamarádka Zuzka nebo matka Lucie nebo přítel Martin. Ale každý jeden má peníze zpět. Hold nenechám si dávat nůž na krk a běhat podle vás.. mějte se.


user picture
Míša 21. 01. 2024

Během víkendu opět nebyly doručený žádné balíčky... Jak překvapivé 🤣🤣🤣! Každopádně, přes víkend se k nám připojila spousta dalších lidí, což je super!!! Konečně lidi otevírají oči a my jsme tu pro ně ❤️❤️❤️. Narozdíl, od trubky Novákové, nikomu nelžeme, nejsme na nikoho hnusné, vyslechneme a pořešíme 🙂❤️. Pokud jste další z povedených, nebojte se nám napsat na FB, ať je nás do středy, co nejvíce ❤️🤍❤️.


user picture
Bla bla 21. 01. 2024

Kdyby aspoň se k vám nepřidavali paní Michaelo Dal Meres lidí co nemají vrácené peníze ale lidi co je mají zpět jsou vám k ničemu. Posílám pozdrav.. 🤣 Ps: konečně jsem objevila toho vašeho skunka 🤭 tak dostal kop do zadku..


user picture
Bla bla 21. 01. 2024

Oprava: Kdyby se k vám aspoň přidávali lidí co nemají vrácené peníze. Ale k vám chodí lidi co mají vrácené peníze 🤣🤭


user picture
Tereza 21. 01. 2024

Také stále čekám na doručení balíčků, ale zase se vše posunulo. 😟 Už tomu přestávám věřit. Začínám si myslet že je to opravdu nějaký podvod a lidi jen klamou. Mám i informací že některé paní Nováková prosí aby neodcházeli. Ale už tomu věří méně a méně lidí. Koukala jsem všude možně na recenze a nenašla ani jednu kladnou. Počkám si tedy do slíbeného pondělí a pak spolupráci ukončíme i s těmi co jsem doporučila. Už mi je trapně stále psát výmluvy. ,😟😟


user picture
Míša 21. 01. 2024

Sárinko, když si tohle myslíš, v pořádku... Myslí si to dál, ale do středy se ti čas velmi krátí 😁😁😁. Ano nevíš, kolik máš u sebe a jsou dávno s námi. Ale, ono jde aspoň vidět, jak jsi blbá, když ti tohle musím opakovat stále dokola... Ty žádnou práci nemáš a jen taháš z lidí stále peníze, pod falešnou záminkou, že práce bude. Od září jsi nikomu práci nedodala, vytáhla jsi z lidí údaje a zneužila je, uvedla jsi je v omyl... Přečti si některé paragrafy trestných činů a třeba budeš o něco málo chytřejší 😁😁😁. A jestli ty jsi našla ty lidi, kteří nám dávají informace, tak si jich musela vyhodit minimálně 20 a to opravdu minimálně 😁


user picture
Helena Nováková 21. 01. 2024

Je důležité kontaktovat co nejvíce lidí ať jim ty lži nebaští. Spousta žen jim věří a objednávají další a další práce. Krmí ty hajzly penězma dál aniž by věděly že jsou oběti nechutného hyenismu


user picture
Tomáš 21. 01. 2024

Však ono jim brzo sklapne 👍 až se vše objeví v médiích a všech x podvedených si na ráz o své prachy napíše 😁 důkazů je proti nim dost a 0 Kč jak tu cťená Sára píše to již dávno dle skutečných informací není. Částka to dnes již může být jakákoliv aby se tím úřady začaly zabývat 😉 a věřte že již zabývají. Nevarujte tady ty mrchy co proti nim chystáte ať je má policie a patřičné úřady pěkně v hrsti a na stříbrném tácku,nebo jako krásnou zásilku v balíčku s červenou mašlí 🎀 protože pokud u nich dopravci s doručováním selhaly ti dopravci o kterých vím já jezdí s modrými majáčky na střeše aut a ti jistě problém s doručením zásilky tam kam patří mít nebudou 👍😁


user picture
🤷‍♂️🤣 21. 01. 2024

Vtipný dne od lidí co neumí napsat ani své pravé jméno. 🙏🤣


user picture
🤦‍♀️ 21. 01. 2024

Tak hlavně, že ty dokážeš psát svoje pravé jméno 😂🤦‍♀️a ještě psát srozumitelně by se chtělo naučit 😂😘 Kdo ví jak ty se vůbec jmenuješ 😂🤦‍♀️😘


user picture
Tomáš 21. 01. 2024

Drahá nevím kdo jste jestli Nováková nebo Nekonečná nebo co jste zač,ale ani vy nevystupujete ve svém podvodu pod správnými údaji 👍 ať to jsou adresy které píšete na své fiktivní smlouvy,nebo vaše jména 👍 vydávání se za jinou osobu je také podvod 😡 vy jste všichni jeden velký podvod drahoušku a smyčka nad vámi se již začíná stahovat. Neřešte lidi co jdou proti vám a pod jakými vystupují jmény,svoboda slova je v dnešní době povolena a každý si může napsat co chce a pokud je to pravda což tady v dosti příspěvcích je tak ve vašem případě se o pravdě mluvit nedá. Vy jste ikona a ukázka v manipulacích a lžích. Škoda že se toto na školách nevyučuje byly by jste v tom sakra dobří 👍 ve svém zaměstnání jsem již pár podvodníků a lhářů zažil ale před vámi úcty hodně smekám 👒 a tleskám vám 👏 . Ale každý plán má mezery a každý lhář udělá chybu a vy jste jich udělali již dost. Pozor kdo se vám na nabídku práce ozývá a koho touto nabídkou klamate. Ne všechno jsou to důvěřivé maminky s dětmi nebo matky samoživitelky nebo důchodci co si chtěli v téhle mizerné době přivydělat nějakou korunu 🪙. Ale jak již zmíněno bylo,ona spadne klec a na tu vaši organizaci už se stlouká hodně pevná aby z ní nedokázala ani myška utéci 👍 😉 Vydávání se za jinou osobu, klamání lidí pod záminkou domácí práce, falšování smluv a používání nesmyslných paragrafů,zadávání falešných údajů o své osobě, vybírání financí atd.....to všechno má svá ,, ALE,, Nejste dokonalý, vždy se chybička najde 🫡🫡🫡


user picture
Míša 21. 01. 2024

Ta trubka Nováková nebo co to je za krysu, si myslí, že je nejchytřejší na světě a že na ni nikdo nemůže 🤦🤦🤦. Jenže to se holka velmi přepočítala a jsem velmi vděčná 🙏, že nás už je tolik, co jdou proti ní ❤️. Ženské dostávají konečně rozum a dochází jim, jací to jsou hajzlové... Omluvám se za slovník, ale já už pro ně jiné názvy nemám, ani si jiné nezaslouží. A teď zase ten jejich srdceryvný příběh 🤣🤣🤣... Já už se fakt jen bavím 😁😁😁... Spíš mě teda zaráží, jak blbka Sárinka musí hledat dotyčného člověka, který nám dává info. Hledej, holčičko, ale ty lidi jen tak nenajdeš, protože jsou mnohem chytřejší, než TY 🤣🤣🤣!


user picture
A ještě něco? 21. 01. 2024

🤣🤷‍♂️ Ježíš Tomáši smějí se.. pokračuj dál.. a ty Michaelo taky 🤣🤷‍♂️ Sbohem a šateček 🤭🤣 🙋‍♀️ Takových keců a nesmyslů jen se snaží člověka vystrašit ale nechápou, že se jim smějeme.


user picture
Nováková Sárinka 21. 01. 2024

Sarinko, vy se rozhodně smějte 😁😁. Každý se za pravdu zlobí, proto kopete kolem sebe kde se dá a přitom prosíte lidi aby neskončili, copak došli vám peníze na vrácení 😂. Kdyby jste se nebáli těch svých lži, nepisete takový 💩 teče vám do bot tak už zkoušite co se dá. 😂😂😂 tak tohle nevymyslí nikdo 😂😂😂.


user picture
Míša 21. 01. 2024

Sárinko, ty jsi nejubožejší člověk této planety. Ty ses neměla, ani narodit, protože existence, jako ty, je zcela zbytečná. Smej se jak chceš, do středy se můžeš smát od rána do večera, ale od středy, se budeme smát my 😁😁😁. I když, my se smějeme už teď, hlavně tomu, jaká jsi blbá kráva a myslíš si o sobě, jak jsi dokonalá. No jo, teče ti do bot a proto jak tupec, kopeš kolem sebe. Je dobře, že lidé od tebe odchází a ty musíš prosit, aby zůstali. Jenže oni už pochopili, co jsi zač a že žádná práce neexistuje!!!


user picture
Padá klec 22. 01. 2024

Kdybys jen holčičko věděla kolik lidí s Tebou hraje tu hru a podalo na tebe TO a přitom dělají že stále čekají. Takže vrácené peníze nemají. A můžeš se stavět na hlavu už je vše dávno v řešení


user picture
Silva 22. 01. 2024

Jako jste při smyslech? Ještě jeden takový provokativní komentář a požádám majitele tohoto webu, aby celou tuto stránku smazal a je mi fuk, jak to dopadne. Čeho chcete tímto jako docílit? Chováte se jako ona nebo možná ještě víc hloupěji. Už jednou jsem tu psala, že nechci, aby tady byla varována, ale děláte to znovu. Fakt nechápu.


user picture
Pro Silvu 22. 01. 2024

Klidně si tuhle stránku můžete smazat. My si ji klidně založíme znova 😁... A to, že tady píšeme nějaké věci, je naše rozhodnutí. Aspoň se mezi sebou umíme najít a díky tomu, se nám ozvalo více a více lidí. Nebo vás nějak štve, že my jsme už udělali více, než vy sama? A jediný, kdo se tady chová hloupě nebo jako malé dítě, které se dohaduje o nějakou stránku, jste vy 😁


user picture
Silva 22. 01. 2024

Čeho chcete tímto docílit? Proč jí zde varujete? Začínám si myslet, že spíš jste jedna z nich, z té party podvodníků. Jinak si to vysvětlit neumím.


user picture
Vzpamatuj se!!! 22. 01. 2024

To jako fakt??? Tak to jste těžce vedle... S takovýma sviněma, ani jedna z nás, nemá nic společného. Jen, ať ta mrcha ví, co se na ni chystá. Co by s tím jako mohla dělat? Absolutně nic!!! Takže sklidněte hormon a pusu si otvírejte na ně, na skutečné podvodníky.


user picture
Silva 22. 01. 2024

Já jsem si na nikoho rozhodně neotvírala pusu. Poprvé jsem vás slušně požádala, abyste se tu s ní nedohadovala a nevarovala jí tak. Nemá to absolutně žádný význam. Může zrušit profily, vrátit všechny peníze na účty odkud přišly a začít po nějaké době nanovo. Ok. Založte si vlastní podvod a dohadujte se s ní tam, když vám to dělá tak dobře. Komunikujete stejně jako ona, vysmíváte se a hned napadáte člověka za nic, proto mám pocit, že jste jedna z nich.


user picture
Tomáš 22. 01. 2024

Potom tedy nechápu proč byla stránka založena!🤔 Myslel jsem si že byla založena právě proto abychom tu mohli pěkně od plic říci co si od těch podvodnících myslíme a abychom varovaly ty hloupé ovce 🐑 co jim věří že balíček bude doručen. Ale vzhledem k tomu že je poměrně klid (až na pár výplodů proč se zase asi dnes vše nestihne) tak asi byly balíčky některým lidem doručeny co? 📦📦📦📦📦📦 A pokud si Silvie myslíte že tady někdo z nás patří k těm podvodníkům tak máte pravdu,jsou tu tací co k ní patří a ti se schovávají pod těmi kladnými komentáři 👍👍😅😅 Já osobně nikoho nevaruji,jen píši fakta jak to je a jak celá tato organizace brzy skončí a že se všichni ještě budou divit jak umí být policie a soudy spravedlivý 👍👍👍 Když si všichni v té organizaci myslí že na ně nikdo nemůže protože jak již bylo psané peníze vracejí 💸💸💸💸 To můžou vracet jak chtějí 👍👍😅😅 Ale pokud s tím má zakladatel podvodu problém tak není jiná možnost, než klidně podvod založit znovu kde svoboda slova bude povolena 👍👍 s pozdravem Tomáš


user picture
Silva 22. 01. 2024

Vy snad víte její pravé jméno, že jste si tak jistý, že s tím policie něco zmůže? Jste snad sám od policie nebo dokonce právník, abyste věděl jistě, že jí za to něco hrozí? Mám představu tu, že by tu měli být věcné komentáře o tom, co se stalo a ne bezduché plácání, vyhrožování, urážky a dohadování o prdu jako se to teď předvádí. Já už jeden podvod velmi podobný policii nahlásila před časem. Myslíte, že s tím něco dělali? Absolutně nic. Byl to profil na ukradenou identitu a policie bez důvodu a škody určitě nemá právo zjišťovat IP uživatele nějakého profilu na Facebooku.


user picture
Míša 22. 01. 2024

Souhlasím s panem Tomášem... Ale vy jste ředitelka této stránky, tak ji zrušte. Nejsme blbci, abychom si nezaložili další. Zajímavé je, že ve vašem případě policie nic neudělala, když jste to údajně hlásila, ale jedná od nás, jde už na výslech a má mít všechny důkazy a vzhledem k tomu, že oni do středy nic nevrátí, žádné peníze, tak se to bude brát, jako podvod, protože ty peníze v tom jsou a je X lidí, kteří schválně zůstávají a ty peníze v tom nechají a to jen proto, aby se to řešilo. Nevím, připadám si tady, jak ve školce a místo toho, aby jsme my všichni drželi spolu a smáli se a měli radost z toho, že se toho policie chytla, tak ne, někdo si tady bude diktovat podmínky chování 🤦🤦🤦 a ještě se bude cítit dotčeně, že se tady vše píše upřímně... Nebo máme být, jako ta hyena Nováková a jen lhát a oblbovat?


user picture
Pro Míšu- Tomáš 22. 01. 2024

Nedohadujte se tu, nemá to smysl paní očividně absolutně neví jak policie postupuje při podání trestného oznámení. S ní už se já osobně nemám o čem bavit a ani jí odpovídat na její nesmyslné zprávy. Paní tady jistě také není pod svým pravým jménem a to také mluví o všem. Nedohadujte se tu s nikým nemá to smysl to tu hrotit. Pokud máte nějaké informace které se týkají těch hyen, nechte si je pro sebe a zde je již nesdělujte když to tady vadí a stránka tomu určená nebyla..... Hodně lidí se v práci policie hodně plete a ona je policie a policie že. Jsou obyčejní policisté co dávají jen pokuty a pak jsou kriminalisté kteří se zabývají praní peněz a podobně....😉 Systém pracuje úplně jinak než si tato dáma myslí, ale znáte to jisté pořekadlo ne ?? 😉😉 S pozdravem Tomáš....


user picture
Pro Tomáše 22. 01. 2024

Máte pravdu. Ať si paní nechá tuhle stránku, my s holkama máme svoji skupinku na FB a tam vše řešíme. Máme tolik důkazů a všeho, že to určitě policii bude stačit a nějak to dají dohromady, aby se dalo něco dělat. Já osobně tomu věřím 🙂. A pokud si paní myslí, že je policie neschopná nebo jak to říct, proč tam teda šla? Vím, že je policie rozdělena, někdo dělá jen pokuty, někdo je u městské policii, někdo u kriminálky, atd... Myslím si, že toto bude spadat pod kriminálku, ale je to jen můj názor 🙂. A tím pořekadlem myslíte - Myslet, znamená 💩 vědět? Já jen, abych se nepletla 😁. Jinak děkuji za podporu a zastání 🙂🙂🙂🍀 Míša


user picture
Natalka 25. 01. 2024

Mám také špatnou zkušenost čekala jsem 3 měsíce na balíček pořád samé výmluvy lidi pojďme se všichni dát spolu dohromady nechtějte po nich vrátit peníze ať se jim to nasčítá policie už to řeší snad na ně konečně už dojde řada jak se říká na každou sviní se voda vaří.


user picture
Pro Tomáše 🙂 26. 01. 2024

Tomáši, pokud budete mít chvíli, napište mi na FB... Míša Stankušová Potřebovala bych s vámi něco probrat 😁😁😁 Děkuji


user picture
Pejsek 28. 01. 2024

přidal/a číslo účtu: 324475627/0300


user picture
Martik 29. 01. 2024

Peníze vrátili, ale strachy. Balík za 3 měsíce nedošel a když jsem dala ultimátum do soboty, do které to měli na 100 % dovézt, tak mě vyškrtli, že jsem to chtěla v sobotu a budou vozit stejně v neděli.:-)))))


user picture
🤣 29. 01. 2024

,,Peníze vrátili, ale strachy,, 🤣🤣🤣 tak jste asi mimo Ženská.. Peníze vracíme VŠEM co s námi spolupráci ukončili a už vůbec ne strachy 🤣🤣 hlavně že vás zajímali jen prachy.. bonusy atd


user picture
Kristýna 29. 01. 2024

Jasně, že peníze vrátí a určitě ne jen z dobré vůle. Vzhledem k tomu, že z těch peněz nějakou dobu žijí a že mají strach z policie, kde už jsou hlášení. Raději vrátí peníze, aby jim nemohla policie přišít krádež. Ono stačí, že jsou vyšetřování za podvody 🤣🤣🤣


user picture
Ach Kristyno 29. 01. 2024

Peníze vracíme vždy, je to vratná zaloha a uz pri zacatku konverzace se pise, ,,vratna zaloha se vrací i s penezi za oddělanou praci, nebo ihned pri ukonceni pomeru... a z těchto peněz fakt nežijeme.... a navíc za 150 Kč si nic nekoupíš 🤣


user picture
Kristýna 29. 01. 2024

Saro, kdyby jste z těch peněz nežili, tak je po lidech nechcete pod záminkou práce, která neexistuje. A není to jen 150kč, je to 150kč krát X lidí... A jak všichni víme, každý neposílal jen 150kč, že 🤣🤣🤣??? Jsi hnusná zlodějka, která útočí na maminky s dětmi, samoživitelky nebo starší lidi a proč??? Protože sama nemáš práci, nejspíš žiješ z ubohých sociálních dávek a takto si chceš přilepšit. Ať tak či tak, jsi hyena a patříš do vězení!!! Kde už snad brzo skončí 😁😁😁


user picture
Marcela Varyšová 30. 01. 2024

Také se cítím podvedená a přidávám se já i další k TO ,nejspíš k podvodu přibude i vyhrožování a navádění k TČ , za účelem obohacení se .Paní Sára totiž naváděla své ovečky ( naháněče lidí ) , aby schválně psaly nepravdu o tom ,jak dlouho už spolu pracují a kolik berou!


user picture
Tereza Pro Marcelu 30. 01. 2024

Dobrý den paní Marcelo. Super, určitě podejte též trestní oznámení. Jde to i jednoduše z domova pomocí emailu. Na fb Podvodníci najdete vzor ke stažení, který vyplníte podle sebe a můžete zaslat na uvedený email. Většinou během týdne dorazí vyrozumění. Snad se to někam pohne...


user picture
XYZ 7. 02. 2024

Asi jim už hodně teče do bot, když psali na FB, že s tímto podnikání končí, jelikož prý Honza Novák je jednou nohou v nemocnici atd a další věci a lidi jim údajně nadávají a vyhrožují. Nedivím se už ničemu a nevěřím jim ani nos mezi očima!!!


user picture
Marcela Varyšová 7. 02. 2024

Tak snad jim konečně dojde humor ,ale takový hyeny si najdou něco jiného .Jsou to pohádkáři ,doufejme ,že lidi konečně prozřou.


user picture
XYZ 7. 02. 2024

Tak nakonec se rozhodli pokračovat, že to prý zvládnou 😃a samozřejmě zase mění doby, kdy doručí “balíčky” … je to fraška


user picture
Další podvedená 7. 02. 2024

Také jsem jim naletěla. Jede v tom spousta lidí, sice zálohy vrací, jenže nabízí přivýdělek a posílají neexistující balíčky... Mám od nich zaspamovany email, emaily o jejich údajných změnách svozu, změnách dopravy atd.. Každý den bylo několik emailu.. Mohla bych tu hodit desítky screenshotu, škoda že tu nejde vložit foto.. Každopádně ten jejich podvod jim vynáší asi dost, psala jsem si s podvedenymi lidmi, kteří jim poslali i částku za zálohy ve výši 1300,1900.. Mazec.. Doufám, že jim policie utne tipec a určitě se k trestnemu oznámení přidám také. Jejich falešný byznys nejspíše funguje na principu půjček zdarma.. Lidé jim naposilaji stovky, tisíce za zálohy, pak čekají naivně třeba 2-4 měsíce než ukončí spolupráci. Do té doby vrátí sice peníze, ale zároveň nalakaji desítky dalších lidí, takže ty peníze se jim točí neustále dokola. Dejte si na ně pozor, potom co je poprosite o ukončení spolupráci a vrácení zálohy, sice zálohu vrátí, jenže ten urážek, nadávek a arogantní chovani mazec... Vubec to jejich arogantní sprosté chování, hrubky, časem každý přijde na to, že nejsou vubec veruhodni. Hlavně že Sára hraje na city jak je chudinka těhotná, ale neštítí se hyeny podvádět maminky na mateřské a důchodce... Takoví to jsou hrdinové. Však na tebe taky jednou saro dojde neboj se :-)


user picture
Marcela Varyšová 8. 02. 2024

Další podvedená: Sežeňte co nejvíc lidí a běžte na PČR podat TO každý jeden.Úplně nejlepší by bylo spojit se s námi ,kdo již na policii byl,ať to neřešíme zde veřejně.


user picture
Míša 8. 02. 2024

Jak píše paní Marcela, bylo by lepší, spojit se všichni na FB, kde máme skupinku. Můžete ke kontaktovat i do sz na FB Míša Stankušová a ráda vás do skupinky příjmu.


user picture
Je to jedno 27. 02. 2024

Mám s nimi také špatnou zkušenost. Čekám na práci, přes 2 měsíce a stále jich, jen čtu příběhy na fb jak nestíhají, ať si napíšeme o den doručení, druhý den opět posunutí dodání a takhle po celou dobu co čekám. Když jsem, napsala svůj názor, a že chci skončit, tak arogance. Takže to co jsem tu četla, tak je pravda a pokud má někdo název skupiny na fb, tak sem s ní.


user picture
Pro Míšu 27. 02. 2024

Psala jsem na messenger


user picture
Marcela Varyšová 27. 02. 2024

Ozvěte se prosím všichni,kdo máte špatnou zkušenost na messenger ,nebo [email protected] Skupinu už nenajdete ,byla pozastavena ,byly v ní krysy.


user picture
Tereza 1. 04. 2024

Stále nic nemám 😡


user picture
Pro Terezu 2. 04. 2024

No a vy se tomu divíte, že stále nic nemáte? Nemyslím to nijak zle, ame od samého začátku bylo jasné, že jde o podvod. Tak doufám, že to postupně dojde už všem těm, které stále naivně čekají. Já začala s nimi v říjnu... Kdybych čekala do teď a věřila jim, tak si budu sama klepat na čelo.


user picture
Denisa Dočekalová 6. 04. 2024

Také jsem bohužel naletěla,peníze mi byli vráceny

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.