Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
POPIS PODVODU
Dne 20.12.2023 jsem Denise Manišové poslala penize 100,-Kč za plinky - načatý balik č.4 Pampers Pants 48ks slevnĕných ze 150,- na 100,-Kč s tim, ze postovne - Zasilkovnu ma za 1Kč, a ze mi pliky posle. Ovĕřila jsem si ze Zasilkovna opravdu akci za 1Kč na postovne ma, dotyčná ma profil od r.2009 a take vic inzerátů na detske věci. Poslala jsem penize a Manišová už doted nereaguje. Když jsem znovu najela na jeji profil doslo mi, co na nem prohlasuje, a ze vlastne okrada veřejnĕ, a byla to jen ma blbost, ze mi ty vyroky docvakly az na druhy den po zaplaceni... Musela okrast uz hodne lidi..Ty plinky - pocet kusu za tu cenu by na Marketplace nevydrzely ani 2 dny natoz přes 14 dni a nyni uz jsou tam mesic. Denisa Manišová stále vesele inzeruje jsk plinky tak spousty jinych věcí, ikdyz jsem na facebooku pouzila tlacitko na "podvod" a "nekomunikovani" a ze "zbozi nedoslo" asi petkrat dokola...Profil viz: https://www.facebook.com/denisa.manisova
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Pochylová 3. 01. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Denisa Manišová k bankovnímu účtu: 4765408073/0800


user picture
Hana Mertová 7. 01. 2024

Mě okradla už před půl rokem o 150,- ten inzerát je pořád stejný, jen ho slevnila, aby nachytala asi víc lidí. Snažím se marketplace neustále bombardovat nahlašováním inzerátu bohužel víc udělat teď nejde. Pořád zamítají smazání protože inzerát neporušuje zásady 😝


user picture
Tereza 4. 03. 2024

Pani krasne komunikuje a nabizi, ze ma plenek dva baliky, jestli nechci oba. Zaplatila jsem za dva baliky a v tu chvili prestala komunikovat!

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.