Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
doporučuji opatrnost a prověření přes https://lens.google.com Něco to stálo.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 5. 01. 2024

Jedná se o cizoměnový účet, majitele se nepodařilo ověřit.


user picture
Jiří 11. 01. 2024

Taktéž se mně pokusil podvést a ještě debil na tuto stránku upozornil a nahlásil mne jako podvodníka. Mě potvrzení z banky poslal, ale vytvořené v malování.


user picture
kamila 19. 01. 2024

prosím ať zprávce vymaže tohle ani jedno není pravda jde tu jen o vyřizování soukromích věci nikoho sem nepodvedla tohle si oba sem napsali že jsem s nima nechtěla mít sex


user picture
Kamila 20. 02. 2024

Tak Štef Ladislav, neboli Denisa a jina fiktivni jmena, ktera používá, prodava brusel hodiny pres Sbazar. Samozřejmě tvrdi, ze platba nedorazila. Banka mi sdelila konkretni udaje. Zitra predavam policii. Vy, kdo jste se s timhle podvodnikem (podvodnici) setkali, nevahejte a sepište na policii zaznam o podvodu. Zakony ČR jsou jasné. Skoda nad 10 tisic a jde.....


user picture
Ivana 6. 03. 2024

Pan daroval mixér za poštovné, po dohodě poslal číslo, poslala jsem částku na účet, a pak jen napsal platba nedorazila, po požádání zda může kontrolovat číslo účtu, zda poslal správné, poslal stejný číslo účtu akorát místo 6 zadal 7. Nicméně, peníze dostal a pak přestal komunikovat, na email ani na tel už nereagoval.


user picture
Veronika Zdvihalová 19. 03. 2024

přidal/a číslo účtu: 263906429/0600


user picture
Veronika Zdvihalová 19. 03. 2024

Paní na Facebooku Marketplace 12.3.2024. Května nverzaci mám vyskrynvanou. Měla legíny Lelosi, ale podezřele levné. Naštěstí jsem neměla hned dopoledne čas poslat platbu a odpoledne ve chvilce jsem nejprve zde zkontrolovala č. účtu. 263906429/0600 Strašně se divila, že podvod. Že to není pravda a poslední zprávu nemá doteď na messengru přečtenou.


user picture
Lenka Kloučková 20. 03. 2024

Momentálně se mě snaží podvést na facebooku skrz inzerát na marketplace. Vystupuje pod profilem Romana Srbková. Přistoupila na variantu s dobírkou,ale potrebuje peníze předem na zásilkovnu.


user picture
Petra 11. 04. 2024

Je to lhář/ka, okradl/a plno lidí, jen vymýšlí různé záminky, pozor!!!! Nejlépe podat trestní oznámení!

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.