Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
po bazarech nabízí knihy(foto stáhnuté z internetu) podvodník
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 6. 01. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Jakub Hamerník k bankovnímu účtu: 4729297003/5500


user picture
Ivana 6. 01. 2024

Žádný podvodník.Foto bylo sice z netu,ale jen proto,že majitel knihy byl mimo domov. Knihu jsem zaplatila a byla mi v pořádku doručena.


user picture
občan 6. 01. 2024

jedná se o podvodníka, autentické foto knihy(bylo sděleno že je) bylo stáhnuté z aukra. Navíc určitě kniha nedorazila ten samý den kdy byla nabízena na internetu, jak se zde snaží podvodník namluvit


user picture
Jaho 7. 01. 2024

Komentáře píšou lidé(ubožáci) kteří zoufale hledají jak za málo koupit a draze prodat. Viz. třeba pan Jiří Bořil. Docela by mě zajímalo,proč sem nikdo nenapsal,že byl okraden. Dávejte si pozor co píšete. Mohlo by se to otočit proti Vám. Nazvat někoho podvodníkem a nebýt podveden? začínají se řešit lidé,kteří jsem píšou lež.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.