Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pozor prodává falešné věci, okrádá a ještě je velice agresivní při jednání. Pokud nechcete přijít o peníze nekupujte od ní!!! https://www.sbazar.cz/SLEJTR3
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jarmila 26. 01. 2024

Původní komentář byl adminem smazán s tímto komentářem a vzkazem pro prodejce: Jako portál proti podvodům považujeme spor za vyřešený po doručení inzerovaného zboží nebo plném vrácení peněz. Pokud nejsou vráceny všechny finanční prostředky nebo doručeno inzerované zboží nelze považovat prodejce za poctivého a právem je uveden v seznamu podvodníků. V tomto případě prodejce dle kupujícího doručil padělky a nepřijmul za to odpovědnost a nevrátil peníze v plném rozsahu. Neumím si představit, že jakákoli firma prodávající zboží nepřijme tuto reklamaci. admin

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.