Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na bazos.cz mám v hledání dětské komiksy, namluvené kazety, paní se představila ještě před koncem roku 2023, že kazetu má a i nabídla komiksy, zaslala do zprávy i reálné fotky, představila se jako Volechová z Kyjova a domluvily jsme, že po novém roce se zašlou peníze, poté nereagovala a ozvala se po 14-ti dnech z jiného čísla, vše se domluvilo a po odeslání částky 1200,- už přestala komunikace, ač přečtení se ukázalo. Na bankovním účtu se ukázalo jméno "Milerová Pavla", poté jsem na google už našla upozornění na podvody od této osoby, budu muset bohužel řešit s policií, pro samoživitelku je to velká částka.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 14. 01. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Pavla Milerová k bankovnímu účtu: 295473867/0300


user picture
Lukáš kracik 16. 01. 2024

Také jsem byl toto paní podveden .poslal jsem ji na tento účet zálohu kterou chtěla za hračku staré auto .po zaslání částky přestala úplně komunikovat .vše budu hlásit na policii.


user picture
Anonym 16. 01. 2024

Taktez jsem byl kontaktovan, avsak penize jsem nezaslal, trval jsem na osobnim predani, nastesti jsem objevil Vas komentar a tuhle stranku vcas.....velice uzitecne, cislo se nyni zda byt mrtve...


user picture
Kristýna 17. 01. 2024

Bude dobře, když na policii zajdete, já jsem to už nahlásila, je to holt hodina času, telefony asi budou prý údajně kupované v supermarketu, že nejsou registrované, ale aspoň ten bankovní účet je vodítko. Když by prý zaznamenali díky účtu víc podvodů, tak už se dá řešit, tak určitě neváhejte 🙏


user picture
Kristýna 14. 03. 2024

Dávám sem jen info od policie, bohužel se nikam nepostoupilo, takže je teď jen otázka, kolik lidí začne nahlašovat a začne se to sčítat. Dotyčná je asi opravdu v klidu, že na ní nikdo v tuto chvíli nedosáhne. Nahrála bych celý text jako foto, ale nelze, takže jen kousek textu, který to celý shrnul "odloženo" , neboť nebyly zjištěny skutečnosti odůvodňující podezření, že jej spáchala určitá osoba. Pominou-li důvody odložení, věc se oznámí správnímu orgánu, nebude-li na místě věc vyřídit jinak."

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.