Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
klasický podvod typu: Uveďte prosím svou adresu, telefonní číslo, jméno a příjmení, číslo bankovního účtu, pošlu vám kurýra Balíkovny. Vytvořím objednávku a zaplatím za ni, následně objednávku potvrdíte a platba je připsána na váš účet. Po obdržení peněz vás bude Balíkovna kontaktovat a potvrdí vám čas, kdy k vám může kurýr přijet, náklady na dopravu již budou uhrazeny, nemusíte nic platit. -- MUDr. Yvona Šrámková Nemocnice Znojmo, příspěvková organizace MUDr. Jana Janského 11 669 02 Znojmo http://www.nemzn.cz
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jana 17. 01. 2024

Dobrý den, dnes se pokusila stejna paní pdo jiným e-mailem okrást manžela. E-mail byl [email protected]. Opet skrze balíkovnu.


user picture
Pavel 18. 01. 2024

Klasicky scam, lamaná čeština a podpis na freemailu aby to bylo věrohodné (skutečná primářka z nemocnice s tím nemá nic společného) -- MUDr. Yvona Šrámková Nemocnice Znojmo, příspěvková organizace MUDr. Jana Janského 11 669 02 Znojmo http://www.nemzn.cz


user picture
Anonym 18. 01. 2024

Dnes také paní zkoušela z jiného emailu: [email protected] s identickou zprávou.


user picture
Michaela 18. 01. 2024

Dobrý deň, dnes sa ma pokúsila táto istá pani okradnúť tak isto ako Vás cez balíkovňu a bola dosť neodbitná a trvala na tom aby som jej zaslala všetky moje údaje. Mne písala z mailu [email protected] .. Kedže mi vyskočila na gmaily ako MUDr. Yvona Šrámková tak som si myslela že je seriózna ale po chvílke som zistila že je to další podvodník. Nechápem ako sa môže prezentovať ako osoba ktorá ozaj pracuje v tej nemocnici ako primárka. Toto je strašná doba.


user picture
Markéta 18. 01. 2024

Zrovna jsem na ni taky narazila, píše lámanou češtinou a moc český asi nerozumí.


user picture
JIŘÍ 19. 01. 2024

No ,já na ni narazil dnes,odpovídala mě na inzerát na bazošu.Ale už se asi naučila psát česky bylo to bezchybně. Mail byl [email protected] Samozřejmě klasika,ale myslím si že když narazí na někoho neznalého, může uspět .Jsou to grazlíci.


user picture
Anonym1 20. 01. 2024

Tato osoba mne oslovila na dva inzeráty na bazos.cz. Pokaždé neodbytné,hloupé,a drzé chování. Chtěla taky okamžitě poslat kurýra z balikovny atd. Psala že 2 mailu: [email protected] [email protected] Vydává se za primární nemocnice ve Znojmě. Mudr. Yvonu Šrámkovou.


user picture
Anonym 20. 01. 2024

Dneska to taky zkusila paní primářka, tak jsem ji napsal.... Na koho to zkoušíš kokote? A vymyslel jsem si adresu na Hawaii a připsal, že IP adresu jsem dal plicajtum


user picture
Dita Laudová 21. 01. 2024

Dobrý den, dnes také na Bazoš - klasika přes Balíkovnu atd. -


user picture
Lukáš 21. 01. 2024

Dnes Bazoš. "ne 21. 1. 2024 v 13:07 odesílatel MUDr. Yvona Šrámková <[email protected]> napsal: Uveďte prosím svou adresu, telefonní číslo, jméno a příjmení, číslo bankovního účtu, pošlu vám kurýra Balíkovny. Vytvořím objednávku a zaplatím za ni, následně objednávku potvrdíte a platba je připsána na váš účet. Po obdržení peněz vás bude Balíkovna kontaktovat a potvrdí vám čas, kdy k vám může kurýr přijet, náklady na dopravu již budou uhrazeny, nemusíte nic platit."


user picture
Veronika 21. 01. 2024

Připojuji se, taky dnes přes Bazos. ...Dobrý den. Můžete mi říct, v jakém stavu a kdy jste koupili? ...Kdo není úplný blbec, už to pozná, že se jedná o podvod. Ale někdo starší může naletět..bohužel.


user picture
Miloš 21. 01. 2024

Přidávám se, dnes to stejné - z mailu [email protected], text níže. Skutečné paní Šrámkové ze Znojemské nemocnice jsme info o podvodu dnes poslal. Uveďte prosím svou adresu, telefonní číslo, jméno a příjmení, číslo bankovního účtu, pošlu vám kurýra Balíkovny. Vytvořím objednávku a zaplatím za ni, následně objednávku potvrdíte a platba je připsána na váš účet. Po obdržení peněz vás bude Balíkovna kontaktovat a potvrdí vám čas, kdy k vám může kurýr přijet, náklady na dopravu již budou uhrazeny, nemusíte nic platit. -- MUDr. Yvona Šrámková Nemocnice Znojmo, příspěvková organizace MUDr. Jana Janského 11 669 02 Znojmo http://www.nemzn.cz


user picture
Kamila 21. 01. 2024

Mám 2 inzeráty na Bazoši a na oba se ,,MUDr. Šrámková "ptá v jakém stavu a kdy jsme koupili. Hned jsem ten podvod odhalila a čekám s čím příjde teď, když jsem ji na to odpověděla. To se opravdu nedá dohledat tento podvodník podle IP adresy?


user picture
roman fenik 21. 01. 2024

přidal/a email: [email protected]


user picture
Jaroslav 22. 01. 2024

Dnes to stejné, nejprve dotaz na stav a poté klasický email "uveďte adresu, telefonní číslo, jméno a příjmení, pošlu kurýra ...... "vše z emailu [email protected]. Nutno říct, že češtinářský bezchybné, ale je to poznat alespoň z toho, že píše jen ty prefabrikované texty, nic navíc. Až se toto naučí, jsme ztraceni.


user picture
Jana 22. 01. 2024

Dobrý den. Uvedená paní MUDr. Yvona Šrámková mě také kontaktovala, a to z e-mailu [email protected]. U e-mailu má i fotku, která působí věrohodně. Opět stejný postup, jak zde uvádí ostatní. Nejdříve se ptala na stav zboží a pak, že vše zařídí přes Balíkovnu. Zde uvádím její zaslaný text: "Uveďte prosím svou adresu, telefonní číslo, jméno a příjmení, číslo bankovního účtu, pošlu vám kurýra Balíkovny. Vytvořím objednávku a zaplatím za ni, následně objednávku potvrdíte a platba je připsána na váš účet. Po obdržení peněz vás bude Balíkovna kontaktovat a potvrdí vám čas, kdy k vám může kurýr přijet, náklady na dopravu již budou uhrazeny, nemusíte nic platit." Čeština textu dobrá, takže člověk by nic nepoznal. Je to opravdu hrozné.


user picture
Dagmar Abusharekh 23. 01. 2024

Dobrý den, tak vidím, že nic neprodám a naopak se zařadím k těm, které se pokusili podvest na bazos.cz - prý vytvoří objednávku v Balikovne a jen potvrdím. Tak nic :) 😀 komunikujeme od minulého týdne, jazyk nebyl lámaný.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.