Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
POPIS PODVODU
Prodej elektroniky na bazos.cz. Po zaslani penez nabizi dal produkt, poverejnem odhaleni vsechny inzeraty smazal a nekomunikuje. Predavam PČR.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Luboš Janíček 19. 01. 2024

Telefoni cislo


user picture
Conf 19. 01. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Emil Demeter k bankovnímu účtu: 264783360/0600


user picture
Tomáš T 21. 01. 2024

přidal/a email: [email protected]


user picture
Viktor Fišer 21. 01. 2024

Chtěl jsem si koupit AMD Ryzen 7 5800x3D. Když jsem nabídl dobírku, napsal, že sní má špatný zkušenosti a jelikož jsem poprvé kupoval přes bazar tak jsem si řekl, že tam možná je nějeký problé a nabýdl jsem poslat polovinu předem polovinu po příchodu. Po odeslání první poloviny přestal reagovat.


user picture
Jaroslav Smrčka 22. 01. 2024

Prakticky stejný scénář s AMD Ryzen 5800x3D. Pán má prý špatné zkušenosti s dobírkou, chtěl jsem vyzvednout osobně, nedohodli jsme si termín. Poté nabídl poslání nějaké částky dopředu. Poslal jsem tedy 1000,- zálohu na dobírku. Poté ještě jednou napsal, že nestíhá. Od té doby bez komunikace. Psal mu i kamarád, CPU stále nabízel dál. Nedávno inzeráty smazané. Čekám na potvrzení od banky a jdu podat trestní oznámení. Neváhejte mě kontaktovat, pro PČR mám inzeráty i mailovou komunikaci. Další maily: [email protected] [email protected] [email protected]


user picture
Roman 19. 02. 2024

[email protected]... požádal jsem o dobírku, následně tato odpověd v rámci 8 sekund : dobrý den při domluvě 200,- nemám problém předem jako dopravné a záloha převzetí zboží mohu zaslat dobírku následně o 200,- méně samozřejmě v případě zájmu zanechávám bankovní spojení a budu čekat na dodací údaje děkuji 264783360/0600


user picture
Miloslav Kužela 21. 02. 2024

přidal/a číslo účtu: 264783360/0600, email: [email protected]


user picture
Miloslav Kužela 21. 02. 2024

Podobný jak minulý případ, 200Kč dopředu nakonec bez odpovědi.


user picture
Václav 21. 03. 2024

V mém případě téměř shodný scénář, ale s jednou novinkou. AMD Ryzen 7 5700G, účet na Bazos měl 3 pozitivní komentáře, v inzerátu nabízena možnost osobního předání v Hranicích u Chebu. Vypadá to, že tam nějakých pár dní operoval, že si stihnul v rámci několika dní naposílat více pozitivů, vystupoval pod jménem Zdeňka Slámová, zprvu se tedy nezdálo nic neobvyklého. Novinka je použití banky Revolut, kdy nejdříve byl zaslán odkaz na platbu kartou, když neprošla, bylo zasláno číslo účtu banky Revolut. Po zaslání peněz ještě jedna komunikace, kdy jsem se připomněl s odesláním, následně však email smazán vč. inzerátů. Za zmínku ještě stojí, že 19.3. jsem našel více méně stejný inzerát, tentokrát pod jménem Zdeněk Paveza a opět stejné, platba na Revolut, poté, co jsem jej konfrontoval, smazaný email a všechny inzeráty. Zítra podávám TO.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.