Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Měla jsem zájem o koupi odrážedla značky ZOPA Zooter Magic nabízeného na sbazaru.cz pod číslem inzerátu 202437760 za 160 Kč. (Původně 120 Kč, ale než jsem odepsala bylo to 160 Kč). Místo prodeje Brandýs nad Labem. Po uhrazení částky i s dopravou, prodejce přestal komunikovat a inzerát je stále aktivní. Mezitím přidáno další zboží. Náhlásím na policii, dané osobě jsem to psala.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 19. 01. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Olga Kefurtová k bankovnímu účtu: 259325138/0600


user picture
Marcela 30. 01. 2024

Díky tomuto komentáři jsem přišla naštěstí jen o 60,- :) Na Sbazaru jsem narazila na nové dětské Lindex oblečení a další věci za pár korun. Na inzerát jsem odpověděla, ale cena mi přišla podezřele nízká, než jsem peníze poslala, tak jsem si email [email protected] dala do Googlu a vyběhl mi tento odkaz. Za což moc děkuji :) Paní/pánovi jsem napsala, že bych věci chtěla, ale bojím se podvodu. Takže přišla s tím, ať pošlu 60,- na Zásilkovnu, ona věci pošle a já po vyzvednutí zaplatím za věci :D Škoda, že jsem nedala na svůj selský rozum :) Jen nechápu, že jsou její věci na Sbazaru stále v nabídce. Psala jsem i na podporu, ať neokrade další lidi. Já přišla o blbých 60,-, ale tahle osoba se evidentně neštítí ničeho. Pro mě je to ponaučení, že nemám nakupovat jinde, než na Vinted, kde se mi nic podobného nikdy nestalo…


user picture
Kristyna 29. 02. 2024

Paní mě podvedla, o částku 180,- a 230,- Kdo se chce přidat k přidání trestního oznámení, pište na mail [email protected]


user picture
Tereza Plíhalová 16. 04. 2024

Mamka od paní na marketplacu od paní objednala odrážedlo za 190 korun + 40 korun za dopravu, ale poté paní přestala komunikovat.


user picture
Tereza Kociánová 17. 04. 2024

Paní mě také podvedla, přišla jsem o částku 160 kč. Po odeslání platby přestala komunikovat, po pár dnech se ozvala, že pošle peníze zpět až se vrátí z nemocnice, ale samozřejmě doteď nic nepřišlo.


user picture
Michaela Svatošová 19. 04. 2024

přidal/a číslo účtu: 259325138/0600

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.