Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
NEJAKY ADAM NA Bazos.cz prodává listky na MS 2024 v hokeji. První z Krumlova cislo 723 929 206 jakmile jsem napsal ze si listky vyzvednu už neragoval a byl nedostupny. Za chvili inzerát smazán. Po smazání do deseti minut nový inzerát zase ADAM tentokrat Jesenik nove číslo 607 784 034 už hodinu mě posílá adresu. Buďte opatrní
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Dominika 18. 01. 2024

přidal/a číslo účtu: 5350014093/0800, telefonní číslo: 607784034


user picture
Dominika Brožová 18. 01. 2024

Ano, pán mě okradl o 3400, lístek na hokej jsem neviděla ani z rychlíku, ani mu nevadilo že bych si pro lístky přijela, ale psal ze je z Jeseníku, přes 3 a půl hodiny cesty…takže tak a to jsem mu poslala jen za jeden lístek(než pošle do meilu jeden lístek) jinak bych přišla ještě o víc.


user picture
Zuzana 19. 01. 2024

přidal/a email: [email protected]


user picture
Pepi 19. 01. 2024

Ano já včera dva lístky a 6 400 Kč v háji. Ano je to má hloupost ale co už.. Také řekl že je z Jeseníku a nevadilo mu že bych přijel. Dal mi svůj WhatsApp a Instagram abych mu věřil. Po té co jsem poslal peníze si Instagram buď zrušil nebo si ho na nějaký čas uzavřel protože ani já ani nikdo jiný ho nenajde podle nicku který tam měl. Mobil je vyplý. Nahlášeno na policii.


user picture
Dominika 19. 01. 2024

Ano úplně přesně jak píšete, já teda měla taky kupovat dva lístky dohromady za 6800, ale řekla jsem ze pošlu penize a on jeden lístek a když si overim pravost, tak můžeme pokračovat dal. Jak píšete IG zrušen, s policií to budu řešit dnes. Mám docela dost informací ohledně něj.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.