Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Tento arogantní pán mi prodal a zaslal světlo k Octavii na adresu za 1800 Kč. Zaplatil jsem mu předem pouze poštovné - 270 Kč. Bohužel mi přišlo světlo v salátovém vydání, naprosto nepoužitelné, s poškrábaným zrcadlem a bez clony (neznám přesný název). To byl však naprostý výsměch, a skutečná hodnota světla byla třeba 100 Kč. Přes velmi obtížnou komunikaci (pouze e-mailem, na který odpovídá, kdy chce, přičemž tvrdí, že nemá čas na hovory) jsem s ním dojednal, že mu světlo vrátím, a on mi zašle jiný kus. Takže jsem mu světlo vrátil a čekal jsem. Po týdnu mi přišlo úplně stejné světlo, s rozlámanou clonou narvanou dovnitř. Poté jsem mu napsal, že jsem světlo ukázal technikovi, a ten se mi vysmál, řekl, že to na technické nikdy neprojde. Oznámil jsem mu, že mu světlo znovu vrátím a že požaduji vrácení peněz. Na oplátku mi přišlo pouze pár nadávek. Až po opakovaném zmínění policie mi pán poslal 1800 Kč. Bohužel jsem stále prodělal 400 Kč, které mi nikdy nevrátí. Dávejte si pozor a nikdy si od tohoto člověka nic nekupujte.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petr Kynčl 20. 01. 2024

přidal/a telefonní číslo: 721840306


user picture
Conf 22. 01. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Andrea Tomková k bankovnímu účtu: 179679569/0600


user picture
Martin 8. 05. 2024

Také přidám svojí svojí zkušenost s tímhle pánem i když jsem naštěstí nic nekoupil. Pán se pravděpodobně jmenuje Jiří M**í**k a už od začátku byl jeho styl komunikace dost arogantní a povyšující se. Měl jsem zájem o blatník a jasně jsem mu řekl, že bych si rád vybral osobně dle stavu (měl skladem asi 4 kusy) a že na barvě mi nezáleží, protože to bylo na hodně starou oktávku. Více méně pan Jiří neměl výhrady a domluvili jsme se, že zavolám druhý den, než k němu pojedu. Na dotaz, aby mi poslal adresu se mi v podstatě vysmál, že Žďár nad Sázavou, že to je v inzerátu. Pak řekl, že to má v garáži a ta nemá čp., takže se někde sejdeme. Sorry jako, ale jet někam na blint spousty kilometrů úplně nemám v oblibě. Druhý den jsem jsem mu zavolal, že jsem připravený vyjet a on mi položil otázku, jaký nárazník chci, že dva vozit nebude! Jak jako dva vozit nebude? Předpokládal jsem, že člověk prodávající ND k autům má nějaký sklad (třeba v té garáži, jak zmínil) kde si zboží budu moct vybrat a ne, že mi ho přiveze někam na benzinku. Ale budiž, i to bych akceptoval, pokud je to jeho přání a chce si chránit soukromí, nicméně měl respektovat i moje přání, jako zákazníka a ne že mi bude dávat ultimáta buď jeden nebo nic. Pak se ještě vymlouval, že nějaký areál, kde ty díly má, je zamčený a tak se tam nedostane. Mimochodem jeden blatník byl za 1500,- a druhý za 3000,- takže vybrat by si chtěl asi každý, když je v sázce 15 stovek. Musím říct, že tohle jsem ještě neviděl a to už jsem zažil hodně takových pacientů. Dejte si prosím na pána pozor, používá jména Ttaudi 8 N, Prokoncernvw, Prodejdilucz, Kioncernvwaudi a možná i další. Telefonní čísla 704 166 178, 721 840 306 a možná i další. Sídlo je Žďár nad Sázavou. Jsem rád, že jsem nakonec nikam nejel a nic nekoupil, radši dám vydělat někomu normálnímu a slušnému, kdo nebude zákazníkům klást podmínky a bude respektovat jejich přání a požadavky na ND.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.