Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Inzerat na vinted.Pani Klaudii som posielala na účet peniaze mimo vinted este v októbri 2023 za kozmetiku dokopy 72€. Doteraz nemam ani kozmetiku ani peniaze. Mala dobre hodnotenie, ale asi si mysli ze ked som zo SR nic nezmozem :-(
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 22. 01. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Tomáš Klíma k bankovnímu účtu: 2205099015/3030


user picture
Káča 27. 01. 2024

Stejný problém,stejné číslo uctu Vinted. 2205099015/3030 Peníze ani kosmetiku nemám. 677 Kč.


user picture
Natula 28. 01. 2024

Dievčatá ktoré od nej balík dostali mi napísali že na balíčku bolo uvedené meno Klaudie Klausova. Napísali mi aj adresu, ale neviem či ju môžem zverejniť a či nieje vymyslená. Instagram má pod menom kosova_klaudie


user picture
Kaca 28. 01. 2024

Instagram kosova_klaudie, na fb jsem ji podle fotek našla jako Klaudii Klímovou a má tam partnera nebo manžela pod jménem Tomáš Klíma a nejspíš je to to číslo účtu kam jsme poslaly peníze. Dáma je i ve skupině Bylinky pro všechny.


user picture
Natula 28. 01. 2024

Tak asi Klaudie klimova bude jej práve meno. Vám odpisuje na správy cez vinted? Mne najprv ledva odpísala a to len výhovorky, teraz už vôbec nič.


user picture
Kaca 28. 01. 2024

Ze začátku,zájem byl.Odepisovala,ale postupně během týdne to opadlo a jen samé výmluvy.Jednou to byla práce,pak zapomněla a když jsem ji napsala,že chci peníze zpět už se neozvala a zprávy na vinted nečte. Za celou dobu se mi tohle nestalo.Neznamena ,že má dobře hodnocení, ze nemůže člověka okrást a tak přemýšlím co mám dělat.?Jestli začít vypisovat všude kolem atd. Kdyby jste mi chtěla napsat na Vinted mufka26032021 ať to tady nezahlcujeme.


user picture
Klaudie 28. 01. 2024

Milá paní Kateřino, celou dobu jsem s Vámi v kontaktu. Nedostala jste zboží týden, naprosto jasně jsem se Vám omluvila, že jsem nestihla odeslat na což jste vy okamžitě reagovala ať tedy ihned vrátím peníze. Napsala jsem, že peníze vrátím hned jak se mi přičtou na účet. Kdybych Vás chtěla okrádat, logicky bych nekomunikovala, nebo Vás rovnou zablokovala. Paní ze Slovenska bych chtěla požádat ať se mi ozve, netuším o koho jde, případně ať zde admin předá kontakt. ráda vše vyrovnám. měla jsem na Vinted dva účty zablokované a je zcela jistě možné, že jsem něco nedořešila.


user picture
Natula 28. 01. 2024

Nemáte na mňa kontakt??!! Hlavne že na vinted máte odomma kopu správ.. na oboch profiloch


user picture
Klaudie 28. 01. 2024

Nyní jsem se s Vámi spojila. děkuji .


user picture
Natula 30. 01. 2024

Pani sľúbila že v pondelok nam obom vrati peniaze, zatiaľ nemám ani ja ani páni Katerina na účte..


user picture
Kaca 30. 01. 2024

Paní Klaudie, 3/4 vašeho dlouhého odstavce je opět samá lež.Penize jste opět neposlala. Na Vinted chodíte,z vesela si prodáváte dal a s námi nekomunikujete. Tak už se tu prosím nevyjadrujte je to zbytečné....


user picture
Klaudie 30. 01. 2024

Peníze jsou vracené ! Tak si paní Málková laskavě nechte tyhle své hloupe řeči a osočování lidi z podvodu ! Šlo o týden, kdy jsem proste něco nestihla poslat ! U paní Natálie to bylo jiné, to byla chyba z mě strany a s paní jsem to také vyřešila, takže se tu laskavě prestante vyjadřovat takto, protože jsem Vás o nic neokradla a nemohu za vaši hysterickou reakci !


user picture
Klaudie 30. 01. 2024

Jediný kdo lze jste vy a ještě se snažíte dělat zle ! Opravdu je mi vás líto! Kupovala jste něco prošlého za par stovek a tvrdila jak porušují pravidla, zveřejňování jste tretim osobám osobní informace s vyhrozovala kvůli týdnu, kdy jsem něco neposlala a slušně jsem se omluvila, ze jsem zapomela a napsala ze vám přijdou peníze hned jak se mi prictou na účet. Jste chudák opravdu. Více se tady k tomu nebudu vyjadřovat! Paní Natálie ještě jednou se moc omlouvám za chybu z me strany. Děkuji


user picture
Kaca 30. 01. 2024

Můžu prosím vědět co je prošlého na kosmetickych šťetcích,kosmeticke tasticce? Ono tohle zbozi ma nejakou expiracni dobu? Znate teda i datum vyroby?Vy jste stále úplně vedle.Slupovaci maska měla expiraci do 4/24 Docela mě bavíte. No necháme to být.Nicmene pro všechny,kteří si to tady budou číst chci slavnostně oznámit že po 11 dnech mi dnes odpoledne dorazila zpět na účet dluzna částka a to jen proto,že jsem to nenechala být,protože věřím v to že kdybych se neozvala peníze bych nevidela stejně tak dlouho jako paní ze slovenska nebo možná nikdy.Takze jaké z toho plyne ponaučení?Nikdy neposilat peníze předem.


user picture
Natula 31. 01. 2024

Platba mi bola vrátená.


user picture
Klaudie 2. 02. 2024

Dorazila vám zpět, protože nejsem zloděj a říkala jsem vám to celou dobu! Vy jste hysterka, která potřebovala vše hned a nějak zapomela ze odeslání je dle pravidel vintedu deset dni! Jste opravdu chudinka, je mi vás líto, musíte to mít v životě fakt těžký když umíte lidi jen špinit a být takhle odporně arogantní.


user picture
Kaca 2. 02. 2024

Jelo se z účtu na účet mimo vinted.Dalsi skutečnost je taková,že na vinted musíte odeslat zboží do 5 dnů.Jakych 10?Kde berete tyhle blbosti? Chápu nemůžete rozdychat ,že se vám prislo na další podvod tak musíte kopat kolem sebe. Buďte v klidu nejsete jediná světě. Takových jako vy je na světě požehnaně.Slibem člověk neurazí...

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.