Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dala jsem si na bazos.cz, že sháním určitou jezdeckou věc. Odpověděla paní z čísla 777525183, poslala fotky opravdu věrohodné (hledala jsem důkladně googlem, zda nejsou staženy a nenašla opravdu nic), poslala míry, jméno výrobce, vše se tvářilo opravdu nanejvýš věrohodně. Jen tedy byla celkem horlivá, že když jsem neodpověděla na cenu hned, tak poslala další 2 zprávy, jak je ochotná se domluvit, to mi přišlo trochu divné, ale zase lidé jsou různí a někdo prostě může být hrr, aniž by byl podvodník, že. Dokonce jsem i vyhledávala na fcb na stránce s podvodníky jak číslo účtu, tak telefon a nevyskočilo mi nic. Nevím proč jsem nedala hledat i na google, ale stalo se. Peníze jsem odeslala okamžitou platbou na číslo účtu 5372141093/0800, jméno majitele účtu mi to neukázalo. Dnes jdu podat trestní oznámení. Částka 3200Kč.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Joba3839 27. 01. 2024

Dobrý den, když jsem dal hledat tel. číslo na Google, našlo to již smazány Inzerat na Bazosi, kde někdo před tímto podvodníkem varuje. Když napíšete na podporu bazose, Inzerat vám obnoví nebo pošlou údaje na toho kdo jej vytvořil a můžete se společně s ním spojit. Screen inzeratu mohu poslat e-mailem. Držím palce Šárko.


user picture
Sarka 28. 01. 2024

Dobry den, budu moc ráda, můj email je [email protected] Děkuji


user picture
Šárka 30. 01. 2024

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPU-20822-1/PŘ-2024-040213 - Děčín, 3200,-

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.