Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Prodávám světlo, někdo vydávající se za MUDr. Ludmila Šikýřová Nemocnice Znojmo, příspěvková organizace MUDr. Jana Janského 11 669 02 Znojmo mi poslal tento text: Dobrý den. Můžete mi říct, v jakém stavu a kdy jste koupili? Uveďte prosím svou adresu, telefonní číslo, jméno a příjmení, číslo bankovního účtu, pošlu vám kurýra Balíkovny. Vytvořím objednávku a zaplatím za ni, následně objednávku potvrdíte a platba je připsána na váš účet. Po obdržení peněz vás bude Balíkovna kontaktovat a potvrdí vám čas, kdy k vám může kurýr přijet, náklady na dopravu již budou uhrazeny, nemusíte nic platit.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Helena 29. 01. 2024

přišlo mi totéž, také na prodej světel, z emailu "MUDr. Ludmila Šikýřová" <[email protected]>


user picture
Mirka 29. 01. 2024

Dnes mi přišlo totéž na prodej rozkládací pohovky


user picture
Natália 29. 01. 2024

Taky mám zkušenost s někým, kdo se vydává za paní doktorku. "REAGOVALA" na kávovar. A přesně takový text mi přišel do emailu...


user picture
Jan Licko 29. 01. 2024

přidal/a email: [email protected]


user picture
Jan Licko 29. 01. 2024

Ten samý text - odpověď na inzerát na bazosi. Nakonec poslán odkaz na balikovna.cz (po rozkliknuti přesměrováno na https://balikovna.wallerpos.com/receive/593333987136)


user picture
Jiří 30. 01. 2024

Od: MUDr. Ludmila Šikýřová <[email protected]> Uveďte prosím svou adresu, telefonní číslo, jméno a příjmení, číslo bankovního účtu, pošlu vám kurýra Balíkovny. Vytvořím objednávku a zaplatím za ni, následně objednávku potvrdíte a platba je připsána na váš účet. Po obdržení peněz vás bude Balíkovna kontaktovat a potvrdí vám čas, kdy k vám může kurýr přijet, náklady na dopravu již budou uhrazeny, nemusíte nic platit.


user picture
Stanislav 30. 01. 2024

Dobry den, první reakce z Bazoš byla: 1.Batoh fotobatoh Lowepro aktuální?? [email protected] Potom: 2.Dobrý den. Můžete mi říct, v jakém stavu a kdy jste koupili? Na závěr: 3.Uveďte prosím svou adresu, telefonní číslo, jméno a příjmení, číslo bankovního účtu, pošlu vám kurýra Balíkovny. Vytvořím objednávku a zaplatím za ni, následně objednávku potvrdíte a platba je připsána na váš účet. Po obdržení peněz vás bude Balíkovna kontaktovat a potvrdí vám čas, kdy k vám může kurýr přijet, náklady na dopravu již budou uhrazeny, nemusíte nic platit. V tu chvíli mi došlo, že se jedná o pokus o podvod.


user picture
Jiří 30. 01. 2024

Podvodník se zjevně zaměřil na Nemocnici Znojmo. Paní doktorce Šikýřové je podle informací z NZ přes 80 let a již už nepracuje. Internetový podvod se zneužitím jmen lékařek a Nemocnice Znojmo Znojmo, 09.01.2024, aktualizace 23.1.2023 Na některých internetových stránkách obsahujících bazarové zboží (např. www.bazos.cz) se objevily nabídky obsahující podvodné jednání a zneužívající jméno MUDr. Heleny Vejlupkové a název Nemocnice Znojmo, příspěvkové organizace, MUDr. Jana Janského 11, 669 02 Znojmo, htttp://www.nemzn.cz. Nově se objevují další jména zneužitá k internetovému podvodu – MUDr. Yvona Šrámková, MUDr. Sabina Winterová, MUDr. Helena Sejková, MUDr. Ludmila Šikyřová. Nemocnice Znojmo všechny upozorňuje, že MUDr. Helena Vejlupková, MUDr. Yvona Šrámková, MUDr. Sabina Winterová, MUDr. Helena Sejková, MUDr. Ludmila Šikýřová nejsou osobami nabízející jakékoli zboží na těchto internetových stránkách a Nemocnice Znojmo se distancuje od uvádění svého názvu v souvislosti s těmito nabídkami.


user picture
Lukáš 30. 01. 2024

Mám ten stejný problém, bylo mi to divné, raději jsem nic neposílal, žádné údaje nepředával. "Paní" stále se mnou komunikuje a vyžaduje zakoupení zboží, které prodávám.


user picture
Klára 30. 01. 2024

Po uvedení inzerátu na prodej televize jsem dostala stejný email, paní jsem odpověděla, že raději dovezu zboží osobně, od té doby paní nereaguje, že se jedná o podvod, jsem zjistila, až jsem si MUDr. dala do Googlu.


user picture
Radek Florián 30. 01. 2024

Prodávám kolo a tohle mi dneska přišlo Uveďte prosím svou adresu, telefonní číslo, jméno a příjmení, číslo bankovního účtu, pošlu vám kurýra Balíkovny. Vytvořím objednávku a zaplatím za ni, následně objednávku potvrdíte a platba je připsána na váš účet. Po obdržení peněz vás bude Balíkovna kontaktovat a potvrdí vám čas, kdy k vám může kurýr přijet, náklady na dopravu již budou uhrazeny, nemusíte nic platit. -- MUDr. Ludmila Šikýřová Nemocnice Znojmo, příspěvková organizace  MUDr. Jana Janského 11  669 02 Znojmo


user picture
Víťa 30. 01. 2024

Stejná reakce mi přišla na prodej vysavače na Bazoš.cz. Děkuji za uvedeni podvodných recenzí. Bylo zneužito jméno Mudr. Šykýřové.


user picture
Pavlína 30. 01. 2024

Stejná reakce !!! Uveďte prosím svou adresu, telefonní číslo, jméno a příjmení, číslo bankovního účtu, pošlu vám kurýra Balíkovny. Vytvořím objednávku a zaplatím za ni, následně objednávku potvrdíte a platba je připsána na váš účet. Po obdržení peněz vás bude Balíkovna kontaktovat a potvrdí vám čas, kdy k vám může kurýr přijet, náklady na dopravu již budou uhrazeny, nemusíte nic platit.


user picture
Vlastimil 30. 01. 2024

Stejná informace i u mého prodeje: Uveďte prosím svou adresu, telefonní číslo, jméno a příjmení, číslo bankovního účtu, pošlu vám kurýra Balíkovny. Vytvořím objednávku a zaplatím za ni, následně objednávku potvrdíte a platba je připsána na váš účet. Po obdržení peněz vás bude Balíkovna kontaktovat a potvrdí vám čas, kdy k vám může kurýr přijet, náklady na dopravu již budou uhrazeny, nemusíte nic platit. -- MUDr. Ludmila Šikýřová Nemocnice Znojmo, příspěvková organizace MUDr. Jana Janského 11 669 02 Znojmo


user picture
Klara 30. 01. 2024

Přišlo mi dnes to stejné, reakce na koloběžku.


user picture
Alena 30. 01. 2024

Mám stejnou reakci: Od: "MUDr. Ludmila Šikýřová" <[email protected]> Uveďte prosím svou adresu, telefonní číslo, jméno a příjmení, číslo bankovního účtu, pošlu vám kurýra Balíkovny. Vytvořím objednávku a zaplatím za ni, následně objednávku potvrdíte a platba je připsána na váš účet. Po obdržení peněz vás bude Balíkovna kontaktovat a potvrdí vám čas, kdy k vám může kurýr přijet, náklady na dopravu již budou uhrazeny, nemusíte nic platit. -- MUDr. Ludmila Šikýřová Nemocnice Znojmo, příspěvková organizace MUDr. Jana Janského 11 669 02 Znojmo


user picture
Markéta 31. 01. 2024

stejná zkušenost, ovšem pozor ! - s modifikovanou mailovou adresou: [email protected] a dále v textu: Vytvořila jsem objednávku a zaplatila ji v plné výši, je třeba ji potvrdit a přijmout platbu. Zde je odkaz na objednávku: https://balikovna.cz/receive/933808325030<https://balikovna.lowersto.com/receive/933808325030> MUDr. Ludmila Šikýřová Nemocnice Znojmo, příspěvková organizace MUDr. Jana Janského 11 669 02 Znojmo


user picture
Martin P. 31. 01. 2024

Dobrý den, stejná zkušenost. Tentokrát z emailu: [email protected]. Díky všem, že sdílíte své zkušenosti a ztěžujete tak práci podobných podvodníků.


user picture
Petr 31. 01. 2024

Úplně stejná zkušenost, u mě to bylo ohledně RAMek. A z lehce pozměněné adresy - [email protected].


user picture
Míčková H. 31. 01. 2024

Mám z 30.1. stejnou zkušenost s prodejem tříkolky na Bazoši. Nejdříve dotaz na stáří a stav tříkolky potom pokus o získání mé adresy, telefonu a č. účtu, nic prý nebudu platit, ona pošle kurýra přes Balíkovnu atd. Kupující se vydávala za MUDr. Ludmilu Šikýřovou ze znojemské nemocnice. E-maily byly velmi stučné, direktivní a bez oslovení nebo pozdravu.


user picture
Jiri Raska 1. 02. 2024

To same, snaha o nakup postele. Ty same kecy a nakonec odkaz na balikovnu, kde link vypada jinak nez skutecny hyperlink. Navic mail je [email protected] Cely tyden posila maily a nakonec tohle. Poslal jsem ji/ho do patricnych mist.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.