Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na Facebooku jsem našel inzerát na prodej Gramofonu. Profil podvodníka věrohodný, vše dohodnuto přes messenger. Platba předem na účet 111416092/2250 , následoval hovor s pánem o dohodnutém obchodě (hovor z mé strany) potom smazání inzerátu, dohodnuto předání druhý den 11 hod na adrese V BYTOVKÁCH 660, Králíky. Nikdo už nezvedal telefon. Večer a druhý den ráno z jiného telefonního čísla hovor přijala ČIPČALOVÁ. Vše popřela. Předáno PČR
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Dalibor Zemánek 30. 01. 2024

Co se týká profilu Filipa Červinky, tak mám potvrzeno 3 x ohlášení na PČR a celková způsobená škoda je okolo 6000 Kč. Tudíž schází pouhé 4 001 Kč a překlopí se celá věc do trestně právní roviny, Tak se přidejte a ohlašte to.


user picture
Martin 30. 01. 2024

Já včera na toto číslo účtu poslal za reproduktory Bose 1100 Kč...na Facebooku je pod jménem Vít Holeček


user picture
Dalibor Zemánek 30. 01. 2024

Tak neváhejte a zajděte na PČR. Majitelka účtu ČIPČALOVÁ MICHAELA by měla asi pikat.


user picture
Dalibor Zemánek 11. 02. 2024

Před pár dny mne kontaktovala PČR a dostal jsem informaci, že s tímto číslem účtu evidují škodu za 7000 Kč, takže jen pár lidí ještě podá oznámení o podvodu a dostanou se k majiteli účtu a snad se rozjede vyšetřování. věřím tomu. bude se to slučovat do společného řízení a zřejmě sem do Pardubic, protože jsem byl první, kdo to oznámil. Tak všechny podvedené žádám oznamte to. Důležitý markant je společné číslo účtu 111416092/2250, nebo telefon +420705902019.


user picture
Dalibor Zemánek 26. 02. 2024

Zdravím Vás. Dnes Jsem byl na PČR, po tom co mi volali. Přeslechnuli mne ve věci podvodu, jak je uvedeno výše a sdělili mi, že budou celou, teď už TRESNĚ PRÁVNÍ věc postupovat do Kobylis, že si to vyžádali od všech a povede se to nadále společně. Nahlášená škoda tudíž překročila 10 000Kč. Za mně splněno a teď už to bude na PČR Kobylisy a pak asi na soudech. Všechny věci spojuje číslo účtu, což je to nejdůležitější.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.