Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Tak do třetice..Chtěl jsem koupit PS 5ku za slušných 8000,- což není podezřele nízká cena. Verze BEZ mechaniky je za 11 000 a drobné. Trojnásobný idiot -já- jsem asi?Dominikovi Tománkovi- jeho zaslaný OP je pochopitelně sporný - poslal třikrát 4000 čili 12 000,- Nechal jsem se oblbnout tím, že je třeba poslat další prachy a 2X,aby se předchozí platba vrátila, která prý je v tzv. vakuu (!) Nemluvě o-jak tvrdil -nezbytném V.symbolu. Jenže ten ve styku s fyzickými osobami postrádá smysl, což mi potvrdily OBĚ banky. Lze psát - chceme-li-zprávu příjemci. Druhý tel.měl 604 744 789 Měl tolik drzosti, že po mě chtěl čtvrtou (!) platbu- poslední peníze na mém kontu. Což jsem už odmítl. Škoda, že jsem si PŘEDTÍM nepřečetl zkušenosti dvou předchozích napadených, i když z těch 2 ta napálená paní to zveřejnila dnes, 29.1.2024 K mé bohužel slaboučké omluvě dlužno dodat, že banky min 2X ročně mění své podmínky (aspoň ta moje.) A to mě zviklalo. Na PČR mi řekli, že nabízení občanek je asi nový fígl těchto lidí, aby vše nabylo důvěryhodnosti. Ještě uvádím 3. telefon-zveřejnila ta paní-704 903 039 a další účet č. 2702745057/2010. P.S. Inzerát chlapec promptně smazal, ovšem já včas stihl foto okna,takže celý inzerát jsem doložil. Věc pochopitelně nemám a podle zkušeností jiných ani mít nebudu. Na PČR uvedli, že do 2 měsíců vyrozumívaj a že peníze je šance dostat-třeba nařízenou exekucí. Ovšem že to prý potrvá. Ve středověku např zloději usekli ruku. Vypadá to ,že by půl státu bylo zmrzačených.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Ivan 29. 01. 2024

přidal/a telefonní číslo: 604744789


user picture
Jan Velich 29. 01. 2024

Dobrý den, pokud má podvodník exekuci na účet tak zpravidla vymožení částky v horizontu dvou měsíců je nemožné. Musel byste vyslověně kontaktovat přímo exekutora a to zcela jistě nemáte kontakt. PČR nemůže vymáhat částku od exekutora. Pokud chcete koupit PS5 tak si udělejte výlet. Já jsem si jel vlakem pro PS4 i 170KM daleko....sice jsem projel pár peněz, ale měl jsem možnost předvedení konzole. Příště si pro PS5 zajděte osobně. Udělejte si klidně delší výlet. Já taky 3x naletěl, ale po zkušenostech raději osobně než něco někam posílat. Bohužel z jeho strany je to jen přestupek o peníze jste přišel a než dostanete peníze zpět může to trvat i rok.


user picture
Ivan 29. 01. 2024

Zdravím J. Velicha. Přehlédl jste u mého příspěvku celkovou výši škody. Je to 12 000,-čili nad 10 000, což už není přestupek. Co se týče té exekuce, jen tlumočím, co mi řekli na PČR. Asi jsem to špatně interpretoval. Do 2 měsíců že mě PČR vyrozumí o průběhu šetření a ta exekuce-to už je jiná. Jak jsem už psal může trvat. Asi tak. I.


user picture
Jan Velich 30. 01. 2024

Omlouvám se, ale to jsem přehlédl. To už tedy není přestupek, ale trestný čin. Věřím, že se Vám částka vrátí. Nad 10 tisíc už může PČR prolomit bankovní tajemství takže toho podvodníka už lehce dohledají. I tak je to škoda...škoda peněz, které jste si vydělal a poslal je jemu. Věřím, že po téhle zkušenosti budete volit jinou formu nákupu PS5ky.


user picture
Ivan 8. 02. 2024

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPC-15035-3/TČ-2024-020111 - České Budějovice - České Budějovice 2, 12000,-

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.