Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podvodník na bazoš.cz. Nabízel produkt, chtěl peníze předem na účet, že prý peníze nutně potřebuje teď. Poslal jsem jenom poštovné na dobírku, Od té doby se neozval, e-mail si zablokoval nebo smazal. Prosím neposílejte nic na tento účet. Jedná se o PODVOD.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 30. 01. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Matyáš Novák k bankovnímu účtu: 262850259/0600


user picture
Tomas 7. 03. 2024

Mna ojebal tiez a jedneho pana tak isto, Ten dement stale pouziva jeden a ten isty ucet ale meni emaily. Mam svagra policajta a toto je proste vec ktoru policia riesit nebude takze ak chcete mam jeho adresu aj datum narodenia, Komenského 325/15 400 01 Ústi nad Labem Narodený 5.11.2002 Takže mlade šteniatko ktorému treba ísť asi osobne rozbit drzku


user picture
Václav H. 8. 03. 2024

Dobrý den, to nerad slyším, co se Vám stalo. Kdy tento podvod nastal? Určitě to nahlaště na Policii ČR, sice to neřeší, ale jakmile celková částka překročí 10 tisíc, měli by to řešit.


user picture
Jakub Soukup 12. 03. 2024

Václave H. prosím o kontakt na moji e-mail adresu [email protected]

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.