Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Kupoval jsem notebook na facebooku marketplac. Nevěnoval jsem profilu moc pozornosti, už jsem zde nakoupil a prodal dost věci. Místo notebooku mi přišli nějaké krámy asi mysterybox, tak jsem se zasmál. Že osoba něco poslala. Jediné co mám účet na facebooku vystupovala jako Alenka Dominika, pak už jen Alenka. Posláno z Rokytnice nad Jizerou Zbox zasilkovna. Jméno na zasilkovně bylo Nina Miková, ale to může být falešné. Takže jediné jak zjistit je podle účtu a to je nereálné Škoda, že nemám IP adresu, taky by se dalo něco zjistit, ale kvůli pár stovkám to nikdo řešit nebude. Na bazarech a podobném už nakupuji při osobním vyzvednutí. Jediné co mě mrzý je, že by se na bazarech mělo provádět ověření bankovní identitou apod. Aby se zamezilo takových zbytečných podvodů. Pokud chci něco prodat oveř se a můžeš pokud podvedeš po pádných důkazech trvalá blokace služby a jdeš do registru a je to. Tak si davejte všeobecně pozor na ty podvody a jejich dost.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
admin 31. 01. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Nikola Jiříčková k bankovnímu účtu: 2652480053/0800

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.