Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Od paní Simona Pitassiov(Alexandra) jsem si na FV chetu zakoupila 4 ks dětských dek, platbu jsem zaslala na
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Alena Virágová 31. 01. 2024

přidal/a číslo účtu: 2296094040/3030, email: [email protected]


user picture
Simona 31. 01. 2024

Paní je ocividne mimo realitu, odeslala jsem zasilku se 4 dekama ale pani i tak píše vsude ze jsem podvod coz absolutne nechapu jen doufam ze me nekdo smaže jinak mi kazí prodej krásnych veci po dceri jen proto ze ji se to údajne nezobrazilo coz je kravina (to vi kazdy kdo uz nekdy posilal balik nebo na nej cekal u zasilkovny)i kdyz me se to poslalo upne normalne :) dokonce jsem ji poslala screen zasilky kterou uz ma od utery na ceste a ona sama to v aplikaci podle sledovacího cisla musi videt .


user picture
Alena 31. 01. 2024

Paní mi neposlala, ani foto o odeslané zásilce, ani se mi nezobrazuje v aplikaci Zasilkovna, ani číslo zásilky, žádný důkaz o odeslání zásilky🙈 proč? Sere poslala jen foto obchodu , kam má balíček dorazit, nikdo mi balík v zasilkovnu nevydá, když nemám kód a ani žádné číslo zásilky, proč mi ho paní neposkytne, když tedy balíček odeslala jak tvrdí?


user picture
Alena 31. 01. 2024

Paní mi neposlala, ani foto o odeslané zásilce, ani se mi nezobrazuje v aplikaci Zasilkovna, ani číslo zásilky, žádný důkaz o odeslání zásilky🙈 proč? Paní poslala jen foto obchodu , kam má balíček dorazit, nikdo mi balík v zasilkovnu nevydá, když nemám kód a ani žádné číslo zásilky, proč mi ho paní neposkytne, když tedy balíček odeslala jak tvrdí?


user picture
Simona 31. 01. 2024

Samozrejme jsem paní cislo poslala ale ona sama ho v aplikaci zasilkovna musí mit , uz ho ma i na pobočce kdyby tam zašla zjisti ze ho tam ma :)


user picture
Alena 31. 01. 2024

Dobře umíte lhát🥵 bohužel to odnese paní Iveta, protože číslo účtu není na vaše jméno 🙈 zítra půjdu na policii , ta vše prověří, kdo lže a kdo ne!

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.