Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na bazos.cz tento podvodník inzeroval prodej fialového ovládače Dualsense ku konzoli PS5 za 650 korún (cca o 200 korún levnejší než ponuky na aukro.cz). Chcel po mne aspoň polovinu, povedal som mu, že mu pošlem max cenu dopravy a poplatok za dobierku. Pekne so mnou komunikoval, znel ako fér človek, tak som mu poslal nakoniec 15O kč nech to nejak bezpečne zabalí. Ihneď ako som mu to poslal ukončil, tak mi napísal že ide pracovne do Nemecka a večer alebo najneskôr ráno mi to pošle. Avšak všetku komunikáciu následne ukončil. Neodpisuje na SMS, whatsapp, nedvíha ani jeden teléfon. Jedno z čísel patrí jeho tete, ktorá s ním vraj nič nemá a nemám jej volať. Nevrlá teta: 773 493 894 Jeho druhé číslo alebo nejakého jeho kamaráda: 736 177 587 Inzerát videlo cez 50 ľudí, ak takto okradne o aspoň 100 korún každého z nich, tak je to už trestný čin. Ešte som ho uisťoval, že nie som žiadny bot ale fér človek. Musel mať zo mňa dobrú srandu.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Libor Mičko 1. 02. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Matěj Krajíček k bankovnímu účtu: 2318534079/3030

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.