Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na poptávku na motor BMM se mi ozval pán s tím, že dováží díly a že by mi mohl nabídnout motor. Popsal veškeré informace o motoru, celý postup, poslat nějakou fotku a vyžádal si zálohu. Vzhledem k tomu, že těchto motorů byl nedostatek, tak jsem na nabídku kývnul a poslal mu zálohu. Bylo to před Vánoci, takže během Vánoc na dotazy typu jak to vypadá, jestli motor je už v ČR reagoval, že ne, ale po Novém roce, že ho bude mít v ČR. Byl leden a několikrát mi napsal, že příští týden bude u mě a pak to zas posunul na další týden a tak dál. Koncem ledna mi poslal fotky motoru na skladu s papírem a jeho jménem, aby šlo "poznat", že to není fotka z netu. Poslední zpráva byla, že si pro motor můžu dojet ve středu 7.2.2024, ale ráno tento den mi napsal, že motor má mini prasklinku a musí ho vrátit. Nabídl mi další možnost, že sežene jinej a poskládá mi to z mého rozbitého motoru a kdesicosi a nebo, že mi vrátí peníze až motor vrátí.. Rozhodnul jsem se pro vrácení peněz, ale obávám se, že nic nedostanu zpět. K tomu se 4.2. na firmy.cz k pánovi objevil komentář, že nedodal slíbené zboží a nechce vrátit peníze..
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
admin 8. 02. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Jiřina Valentová k bankovnímu účtu: 3167704193/0800


user picture
Simona 12. 02. 2024

Stejně situovaný podvod jako píše admin. S panem Valentou jsme se domluvili v říjnu na koupi mulčovače, dodání mělo být do 14 dní, maximálně 3 týdny, s tím, že když se něco zkomplikuje vrátí mi okamžitě peníze. Pár dní po zaslání zálohy mne prosil, zda bych nemohla doplatit zbytek mulčovače, že mu nezbyly peníze, já hloupá na to kývla. Údajně se mělo jednat o zboží z Polska, které měl dovézt.. nespočetněkrát datum dodání posouval, pořád nějaké výmluvy. Nyní jsou to přes 4 měsíce neustálých výmluv a slibů, kdy nemám ani peníze a ani mulčovač. Pán se do své lži evidentně zamotal, protože už nevěděl, co komu psal..


user picture
Radek 25. 02. 2024

Dobrý den, taky jsem mu naběhl,stejný scénář, můžete mě někdo kontaktovat ohledně trestního oznámení? 722633215


user picture
Eva 5. 04. 2024

Tak koukám, že pán jede v podvodech neustálé a nikoho to nezajímá. Bohužel i my máme špatnou zkušenost s tímto podvodníkem z roku 2022, přišli jsme o 16 tisíc,dojeli jsme si i na adresu jeho trvalého pobytu, peníze chodí na účet jeho matky.Bylo podáno trestní oznámení bohužel neúspěšně jelikož se prý pán neobohatila takže PČR případ uzavřela. V tu dobu jsem sehnala dalších 5 podvedených lidí a nikoho to nezajímalo.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.