Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Ozval(a) se na náš inzerát na Bazoši, název e-mailové adresy Zuzana Grgasová, podpis Barbora Vávrová, obsah e-mailové korespondence: Datum: 24.01.2024 13:00 Předmět: Bazos.cz - odpoved na inzerat Dobrý den. Je to aktuálně? [email protected] - Email byl odeslan ze serveru Bazos.cz. On Fri, Jan 26, 2024 at 12:04 PM Dobrý den, ano. Datum: 26.01.2024 15:42 Předmět: Re: Bazos.cz - odpoved na inzerat Dobrý den, skvělé, chci koupit, ale nemohu přijít osobně. Jsem z jiného města (Přední Výtoň), mohu zařídit doručení kurýrem přes Balikovna, aby mi výrobek přivezl. Je to nejrychlejší a nejbezpečnější varianta. Peníze budou převedeny na Váš bankovní účet ještě dnes a kurýr Vám zítra zavolá a domluvíme se na podrobnostech. Vše zařídím sáma. Dobře? S pozdravem Barbora Vávrová image: 2024-01-04 18.34.34.jpg On Thu, Feb 1, 2024 at 10:52 AM Dobrý den paní Vávrová, platba pouze předem přímo na náš účet. Jak si odbavíte doručení je na vás. Datum: 06.02.2024 15:25 Předmět: Re: Bazos.cz - odpoved na inzerat Dávám přednost Balíkovně. V transakci vystupuje jako ručitel. Peníze zaplatím na webových stránkách a peníze jsou připsány na jejich účet. Ve skutečnosti to není vůbec složité. Doručení si organizuji a platím sáma. Po obdržení peněz vás kontaktuje kurýr a domluví si s vámi schůzku. Takže jasnej šmejd - ještě doplňuji, že šlo o cca 2m předmět, který by Balíkovna nepřepravila.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petra 8. 02. 2024

Zkusila to samé i na mě. Naprosto stejný text, jen odpověd na inzerát z mailu e.ric.guzm.a.n7544@gmail, následná odpověd z mailu [email protected]. Jednalo se o eliptický trenažer, také samozřejmě nemožné poslat balíkovnou. Napsala jsem, že výborně, tam mám tetu, dovezu Vám to sama, dejte mi přesnou adresu. A byl klid.


user picture
Dana 8. 02. 2024

Dobrý den - dnes úplně totožný případ- stejná e-mailová adresa, jméno , že nemůže přijet, protože bydlí ve Výtoni.,,, je smutné, že to Policie nechává jen tak. Přece když je toho tolik, měli by se snažit ty podvodníky chytit!


user picture
marie 2. 03. 2024

Dobrý den, mám úplně stejnou novou zkušenost-z email [email protected],odpověd na inzerát z Bazoše,.Popis podvodu přesně odpovídá!Takže pozor!!


user picture
Milan 2. 03. 2024

Zrovna dnes z Nejprve z emailu [email protected], mail se mi zdál od počátku hodně podivný. No nic méně jsem jsem odepsal a přišla tato odpověď. Ta už byla podezřelá úplně a jsem moc rád že to sem dáváte a mohl jsem si to potvrdit. Moc děkuju! Zuzana Grgasová [email protected] Dobrý den, super, chci koupit, ale nemohu přijít osobně. Jsem z jiného města (Přední Výtoň), mohu zařídit doručení kurýrem přes Balikovna, aby mi výrobek přivezl. Je to nejrychlejší a nejbezpečnější varianta. Peníze budou převedeny na Váš bankovní účet ještě dnes a kurýr Vám zítra zavolá a domluvíme se na podrobnostech. Vše zařídím sáma. Dobře? S pozdravem Barbora Vávrová

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.