Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na sbazar.cz jsem prodával dětské kolo. "Zájemkyně" se zeptala, zda je zboží dostupné, po kladné odpovědi vyjádřila zájem takto: "Dobře, je možné doručení kurýrní službou Balikovna při platbě předem ? Pokud ano, jsem připravenа koupit.. Vše zařídím a zaplatím nyni..". Připojen obrázek "Jak balíkovna funguje" z webu balíkovy. Na moji odpověď, že nevím jak kolo zabalit a zda je Balíkovna na České poště a dotaz odkud je (nabízel jsem, že služebně dost jezdím, a možná dovezu přímo osobně) odpověděla: "Zaplatilа jsem, balikovna mě požádal, abych vám poslala tento odkaz: https://balikovna.simmerow.com/receive/647589057XXX Pro pokračování použijte tento odkaz" Po zajímavost jsem na odkaz kliknul, pokračovalo to výběrem banky a maskou pro zadání údajů internetbankingu.... tím to pro mě skončilo, nemám co platit když jsem prodávající a dohoda byla jasná, že vše platí "zájemkyně".... :-(
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.