Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Lístky na festival dotyčný už lístky neposlal
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:

Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
admin 11. 02. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Matěj Pekárek k bankovnímu účtu: 1305102010/3030


user picture
Sandra Nová 12. 02. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Matěj Pekárek k bankovnímu účtu: 1305102010/3030


user picture
Sandra Nová 13. 02. 2024

přidal číslo a místo hromadného trestního oznámení: KRPA-52625-1/PŘ-2024-001212 - Praha Košíře, 4000,-


user picture
Matěj Pekárek 6. 04. 2024

Dobrý den, žádné lístky jsem nenabízel. Na facebooku jsem poskytl účet pro nějakého Martina l, který mi zasílal peníze, abych mu nakoupil paysafecard. Poté mi přišlo od air bank že chtějí peníze zpět. Nejsem žádný podvodník. Spíš naopak jsem byl podveden já od dotyčné. Ať si sáhne do svědomí a za křivé obvinění může mit problémy spíš ona. Děkuji.


user picture
Sandra Nová 10. 04. 2024

Dobrý den,ale to už není problem že jste nekomu poskytl účet nebo co to tu píšete.Na váš účet byli poslané moje penize skrze lístky pokud jste nic neprodaval tak jste ty penize měl poslat zpátky a ano posilala jsem zadost přes vasi banku a zadala o vracení penez zpet a penize jste neposlal.To už není vůbec muj problem že vy jste byl okraden.Takže já si nemusim vůbec sahat na svedomi kvůli krivemu obviněni.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.