Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Chcem Vás upozorniť aby ste si dávali pozor na Pána Marián Baky (Marián Bakyta). Predáva všetko možné od diely na NT, PC, až po mobily, ponúka prácu teda resp sprostredkuje prácu atď je všestranný. Poslelal mi dieli na notebook po veľmi dlhej dobe. Vyhováral sa že to poslal, potom keď som si zistil ako to je tak zase mal iné dôvody prečo to neposlal atď, až potom konečne mi diely poslal poštou a aj tak mi tie diely nepasovali a jeden diel mi chýbal. Keď som sa ho pýtal že čo to má znamenať, tak jeho vysvetlenie bolo že on si poplietol balíček a že mi pošle druhý v ktorom budú už diely ktoré mi budu pasovať. No keď mal poslať druhý balíček tak znova mal výhovorky atď. Potom už bol nepríjemný. Následne som mu napísal nech mi vráti peniaze do 15 dní a že keď mi prídu peniaze tak ja mu pošlem späť balíček v ktorom sú tie zlé diely. Čakal som 15 dní a on mi peniaze nevrátil. Skratka tipické správanie podvodníka. Takže ľudia pokiaľ nechcete prísť o svoje peniaze tak nekupujte od neho veci resp keď tak osobne aby ste si poriadne pozreli tovar ktorý kupujete. Nedajte sa zmanipulovať jeho rečami. Dajte si načas a poriadne si skontrolujte výrobok ktorý od neho kupujete. A vidím ze sprostredkúva prácu tu by som tiež bol na Vašom mieste opatrný.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 12. 02. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Marián Bakyta k bankovnímu účtu: 225080531/0600

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.