Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Přes sociální síť FB - Marketplace 31.1.2024 , jsem oslovila pana Matěje Bártu, který prodával použité telefony. Chtěla jsem nějaký úplně obyčejný pro dceru a tak jsem si vybrala za 300 Kč, Huawei P9 . Pán se ozval, že tel má pořád v nabídce a vyžadoval platbu předem. Poslala jsem mu platbu , chtěl zaslat kopii platby. Druhý den měl tel poslat, napsal mi že tel odeslal. Chtěla jsem po něm doklad a přestal komunikovat. Na opětovné výzvy aby reagoval, nereagoval. Ještě před návštěvou policie jsem mu dala možnost, aby mi peníze poslal obratem zpět jinak půjdu na policii. Reagoval abych počkala 4 dny a peníze zašle a mám mu věřit. Věřila jsem celých 12 dní, že telefon přijde. Takže jsem to dnes 13.2.2024 nahlásila na policii ČR. Pán používá tel číslo své ženy. Číslo účtu je vedeno na jeho jméno. ( ověřeno zaslání 1 kč z ČSOB do ČSOB)
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Hanka 13. 02. 2024

přidal číslo a místo tresního oznámení: Přestupek - Veselí nad Moravou, 300,-


user picture
Conf 13. 02. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Matěj Bárta k bankovnímu účtu: 314446638/0300

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.