Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Upozornuji na Tomáše Hubáčka z Uherskeho Hradiste. Jeho profil: https://www.facebook.com/tomas.hubacek.3 Jeho cislo uctu: 2401572391/2010 Prodava na Marketplace vetsinou hry nebo konzole. Napisete mu, ze mate zajem, on vam odpovi, ze jste prvni, ale ze mu pise na inzerat hodne lidi, jestli teda mate zajem, jestli poslete penize a jestli muze inzerat uz smazat. Tim padem vas dostane do presu a pokud je nekdo tak naivni jako ja, tak mu posle penize. Ja bohuzel 1000 Kc za hry, co mely byt pro syna k narozeninam. :-(((( Dokonce nabidne na oko osobni odber, aby pusobil verohodne, ale samozrejme si zjisti, jestli jste nekde zdaleka, abyste na to nekyvli. Pak kazdy den slibuje, ze to odesle, pak ze to poslal (po overeni na Zasilkovne zjistite, ze nic neposlal), vymlouva se, ze nevi, proc neprislo upozorneni o odeslani atd. Pak zacne, ze vrati penize. Nic z toho se ale nikdy nestane! Podam trestni oznameni a dam sem cislo jednaci, aby se mohli pripojit i dalsi okradeni.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Lucie 16. 02. 2024

přidal/a telefonní číslo: 735072360


user picture
Lucie 19. 03. 2024

Tak p. Hubáček se znova pokusil o podvod a i já přispěla do jeho rozpočtu, sice né žádnou závratnou sumou, ale pěkně se mu to může sbírat po menších částkách a škodí tak poctivým prodejcům a podrývá důvěru těchto bazarů. Škoda, že jsem dříve nenarazila na tuto stránku. Jako první podvedená i já zaslala peníze 529 Kč a přes neustálé odklady a výmluvy mi nic nebylo odesláno ani vráceny peníze. Inzerát mám vyfocený, byl na bazos.cz a tvářil se, že je z Opavy. Konverzuje přes Whatsapp. Nahlásím i na bazos.cz a dle Google Lens a zadání inzerovaného fota jsem našla, že vkládal i na nazdarbazar.cz a tvářil se, že je z Třebíče. Jméno, číslo účtu i telefon sedí, jen město se mění.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.