Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dal jsem si inzerát že koupím naradi. Ozval se mi přes e-mail dotyčný, ze prodává naradi od Hilty, vrtacku a utahovacku. Bylo to k němu docela daleko tak mi pan nabídnul ze když mu pošlu poštovné, ze mi naradi pošle. Poslal jsem mu 1000 kc jako zálohu a od te doby nekomunikuje.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
admin 17. 02. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: František Nováček k bankovnímu účtu: 2610459010/3030


user picture
Jindřich 18. 02. 2024

Dnes to na mě zkoušel taky, tenhle chytrák Francis44. Díky tomuto webu jsem provedl rychlou kontrolu a poslal ho kam patří


user picture
Ninja 31. 03. 2024

28.3.2023 Dal jsem si inzerát na hudební bazar že koupím efekt, Dotyčný se mi ozval přes portál hudební bazar, představil se jako Petr Pokorný z Prachatic. Domluva byla na úrovni a zdála se v pořádku - spisovná čeština - žádnej robot. Domluvili jsme se na Zásilkovně: dobírka s platbou přepravného předem, vyptal si email jméno telefon i adresu pobočky, nadiktoval správnou částku 100Kč z aplikace Poslal jsem převodem na účet 2610459061/3030 přepravné. Od té doby nekomunikuje


user picture
Josef Umlauf 12. 04. 2024

Měl jsem inzerát na koupi veslovacího trenažéru, ozval se pak fotky poslal komunikace na úrovni. Částka poslána na účet předem s tím že pošle toptransem následující den. Již týden nic na toptransu žádná zásilka. Pod emailem kde jsem se zmínil že předám vše policii napsal že vše napraví, opět nic takže v pondělí podávám trestní oznámení a vše předávám policii. Pro komunikaci využíval email [email protected]

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.