Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
0600
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Osoba mě kontaktovala na poptávkový inzerát na serveru bazos.cz. Nabídla knihy zabývající se hrou Dračí doupě. První dotaz z její strany směřoval na mojí polohu, načež ona reagovala že je daleko ode mne z Domažlic. Na dotazy zaměřující se přímo na produkty reaguje neznale, jakoby předměty fyzicky nevlastnila. Po žádosti o zaslání fota jedné z knih zezadu poslala foto stažené ze serveru Aukro.cz (prodejce dané věci znám). S fotografiemi, které osoba zaslala, nabízí již několik let Dračí doupě pan Radim Machulka. S ním jsem několikrát jednal, ale vzhledem k jeho primitivnímu chování (teď zpětně hodnotím, že byl pravděpodobně důvodem jeho záměr podvádět) jsme nikdy obchod neuzavřeli. Radim Machulka je údajně z Liberce a vím, že jednou mu za jeho sbírku nabídl větší obnos jiný kupec, který ale zřejmě neuspěl, protože nabídl osobní převzetí v Liberci. Vlastníkem účtu, který mi byl poskytnut pro platbu 2500Kč (naštěstí neuskutečněnou), je Zdeňka Machulková. Osoba reagující na můj inzerát psala o sobě v mužském rodu.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 17. 02. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Zdeňka Machulková k bankovnímu účtu: 265412190/0600


user picture
V 22. 02. 2024

20.2.2024 se objevil inzerát se stejnými fotkami na serveru sbazar.cz, profil zveřejňující inzerát je Midaraklucham (stáří profilu 1 měsíc) a jako místo prodeje je tentokrát uveden Rychnov nad Kněžnou.


user picture
Petra 3. 03. 2024

Naprosto stejný průběh jak je již zde popsáno. Naštěstí jsem neposlala peníze, protože jsem dříve narazila na tento web. Paní podvodnice Zdeňka působí opravdu přesvědčivě.


user picture
Ari 16. 03. 2024

Stal se mi naprosto stejný problém, bohužel jsem ale peníze poslala ještě než jsem si stačila vyhledat zda jde o podvodníka.. nebyla to ale velká částka naštěstí. Osoba používala fotky stažené z internetu a v hrozné kvalitě i s vodoznakem.


user picture
Milan 17. 04. 2024

Zdeňka Machulková bude zřejmě matka, kdy zřejmě používá její účet. RADIMA MACHULKY viz. komentáře níže. Lze vcelku dobře dohledat na FB : https://www.facebook.com/profile.php?id=100055927579822. Toto je podvodník, který také reaguje na inzeráty, nechává si zasílat menší částky a pak nereaguje.... (osobně vyzkoušeno) Aktuálně mi reaguje na můj poptávkový inzerát na knihu, kterou sháním.. Reaguje již podruhé, poprvé se mu povedlo mě obrat o pár stovek. Emailová adresa : [email protected] je vlastně obráceně jeho jméno... Takže je to ta stejná mrdka zlodějská...

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.