Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podobný případ zde již uveden: Na inzerat na Bazoši přišla odpověď přes Bazoš - jestli jsem prodala. V mailu byla uvedena adresa [email protected], jako odkaz. Toto jméno je tu již několikrát uvedeno. Na odkaz jsem neklikla. Odpověděla jsem, že neprodala. Po té přišel další mail: Uveďte prosím svou adresu, telefonní číslo, jméno a příjmení, číslo bankovního účtu, pošlu vám kurýra Balíkovny. Vytvořím objednávku a zaplatím za ni, následně objednávku potvrdíte a platba je připsána na váš účet. Po obdržení peněz vás bude Balíkovna kontaktovat a potvrdí vám čas, kdy k vám může kurýr přijet, náklady na dopravu již budou uhrazeny, nemusíte nic platit. -- Alena Kukrálová, DiS. ambulantní sestra Oblastní nemocnice Trutnov, a.s. Maxima Gorkého 77, Kryblice 541 01 Trutnov
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jan 20. 02. 2024

Stejný případ a ano, je to podvod. Paní Kukrálová je v tom zcela nevinně, o celé věci ví a řeší s PČR.


user picture
Pavel Brom 20. 02. 2024

Dobrý den, Podvodník stále posílá podvodné maily na bazoši a podepisuje se jako pí. Kukrálová. Poslal včera a dnes. Podvodný link zaslán na "https://balikovna.silnerow.com/receive/1500020260404". Posílá je z IP pravděpodobně z Frankfurtu (142.93.175.171). To je tak jediné, co mohu dodat.


user picture
Dušan 31. 03. 2024

přidal/a email: [email protected]


user picture
Robert 2. 04. 2024

Dnes se pokouší ze mě paní magistra dostat přístupové údaje k účtu. Také prodávám nějaké zboží. Mgr. Markéta Zapalačová Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola, Šumperk, Gen. Krátkého 1


user picture
Tomáš horký 2. 04. 2024

Zdravím teď prodáván hodinky na bazoši a ozvala se mi paní Lucie Kuželová úplně se stejnou metodou potom mi přišel e-mail od bálikovny kde byl link na vyplnění formuláře bohužel jsem na ten odkaz kliknul ale jak se stránka otevřela tak jsem si hned všimnul adresy: balíkovna.simnerpow.com Tak jsem paní napsal že mi to přijde jako podvod že se můžeme domluvit tak že mi pošle peníze a já jí to osobně pošlu přes poštu zásilkovnu atd… začala mi psát že by musela čekat 2 týdny na vrácení peněz že by si to teď nemohla dovolit tak jsem začal googlit a naštěstí jsem našel vás kteří mě utvrdili v tom že jde o pouhý podvod takže dekuju všem


user picture
David 4. 04. 2024

Prodával jsem na Bazoši mobilní telefon a ozvala se mi paní Mgr. Ľubica Maková - nejprve s dotazem, zda jsem telefon již prodal, po mé odpovědi následovala klasika: "Prоsím uveďte vaš adres, telefonní číslo, jméno a příjmení, číslo bankovního účtu. Poté vám zašlu kurýra společnosti Balíkovna. Založím objednávku a uhradím ji. Po vašem potvrzení objednávky a připsání platby na váš účet vás společnost Balíkovna kontaktuje a domluví s vámi čas doručení. Po připsání peněz vám bude kurýr doručit objednávku a poštovné již bude uhrazeno, takže nemusíte platit nic navíc." Pravděpodobně se asi jedná o ukradený e-mail.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.