Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
částka 4500 Kč, ve zprávě Pikrt steněe, zaúčtováno dne 12.2.2024
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dobrý den, dne 19.2.2024 jsme se s manželem stali obětí podvodu od jisté paní Markéty Horáčkové, údajně bydlištěm Raspenava, ale bylo zjištěno, že žije ve Frýdlantu. Paní nabízela na Sbazar štěňata amerického stafordšírského teriéra, fena za 9000 kluk za 7000, lokace byla Liberec. Inzerát již není aktivní. Po několika denní komunikaci od 11.2.2024 (SMS i emailem) a zaslání rezervačního poplatku na základě rezervační smlouvy, kterou paní napsala a i podepsala, jsme se domluvili, že dnes, tj. 19.2., si pejska vyzvedneme, ale jako na potvoru jí prý nad ránem sousedi pejsky otrávili. Bylo telefonicky ověřeno, že u veterináře (ke kterému měla údajně s pejsky chodit) nebyla ani dneska ráno s údajnou otravou, a ani nikdy jindy v minulosti. Paní od té chvíle buď nereaguje na telefony, nebo v emailu opakovaně píše, že situaci řeší s bankou atp. Mimo jiné ale paní v reakci na upozornění, že případ předáme PČR, uvedla, že máme mít pochopení, a že už to má takhle těžké. Každopádně je již jisté, že se jedná o podvodnici. Komunikace probíhala na emailu [email protected] anebo na telefonu 722087244. Za případnou pomoc velice děkujeme.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jana 20. 02. 2024

Zjištěno skutečné jméno paní a to Markéta Tybusová


user picture
admin 24. 02. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Markéta Tybusová k bankovnímu účtu: 5347511013/0800


user picture
Lukáš 28. 02. 2024

Take me okradla o 3500. Bydli ve Frydlantu, a jelikoz mam na radnici byvalou pritelkyni, tak jsem si nechal zjistit, kde se presne nachazi, kdo by mel zajem si semnou udelat vylet, tak dejte vedet 👋


user picture
Jana 28. 02. 2024

Napište mi prosím na e-mail [email protected], ráda bych se s Vámi spojila.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.