Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dotyčný měl na FB účet pod jménem Oavel Vales. Na Marketplacu inzeroval nefunkční notebook. Přes Massanger jsem mu nabídl cenu, on ji akceptoval s tím, že mi předmět pošle přes Zásilkovnu, jakmile peníze dorazí. Peníze (naštěstí jen 576,- Kč) jsem mu poslal obratem z účtu na účet. Dotyčný se mnou poté ještě cca dva týdny normálně komunikoval, vymlouval se, že nemůže poslat notebook, protože má covid a je v karanténě, nakonec stanovil termín, kdy to pošle. Ve stanovený den byl ještě online a jelikož mi nepřišlo avízo od Zásilkovny, tak jsem mu psal, kde to vázne. V tu chvíli se odpojil, účet na FB již nelze dohledat. Zkusím podat trestní oznámení, protože majitel bankovního účtu by měl být dohledatelný, ale nevěřím, že se tím bude policie zabývat.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
admin 21. 02. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Radka Kotová k bankovnímu účtu: 4337498033/0800

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.