Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Michal Kadlec, ročník 1994, Česká Lípa. Dne 21.2.2024 odpověděl ze svého facebookového profilu Michal Kadlec na poptávku lístků na koncert Depeche Mode, konaný 24.2.2024 v Praze. Komunikovali jsme přes messenger, vygeneroval mi qr kod, na který jsem mu odeslala 4000,- Následně jsem čekala na elektronicke vstupenky, které mi měl odeslat na e-mail. Po par hodinách napsal, že se spletl, že vstupenky mají vstupenky větší hodnotu, jestli mu je doplatim nebo chci vratit peníze. Dále mi poslal qr kod na dalších 1000,- Napsala jsem, že mu je pošlu až po zaslání vstupenek, jelikož většinu peněz už měl. Následně napsal,že tedy nic. Peníze neposlal, na zprávy, které jsou od nej přečtené nereaguje. Lístky zkoušel prodávat i jiným osobám. Mám ofocenou první stranu jeho OP s fotkou a celou naši konverzaci.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petra Čechurová 23. 02. 2024

přidal číslo a místo tresního oznámení: 1 - Praha, 4000,-


user picture
Petra Čechurová 23. 02. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Michal Kadlec k bankovnímu účtu: 265204607/0600


user picture
Jaroslav Masopust 1. 03. 2024

Nabidl ze proda vstupenky na derby Sparta Slavia, vstupenka za 1000/ks, koupeny byla 2ks za 2000,-. Komunikace pres messenger, po zaplaceni uz nekomunikuje.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.