Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Oslovil mě Pan Petr Rychlý z FB skupiny Paysafecard zůstatky/prodej. Poprosil mě zda mu mohu zakoupit paysafecard kupon přes herní kupony, protože nemá oveřený účet. Peníze opravdu zašle, ale ty nepatří jemu, ale člověku se kterým na marketplace, bazaru či inzerátu uzavřel obchod ( po odeslání peněz přijde blokace ) . V podstatě tento člověk využívá důvěřivé lidi a jejich bankovní účet, aby se dostal k penězům a zůstal tak očištěn od podvodu. Většinou přijdou výmluvy, že peníze zasílá kamarád, nebo jeho matka, či otec . Při 4 platbě jsem zjistil, že se jedná o podvod, protože v popisu platby byla popsána věc za co finance jsou a přišla blokace. Kontaktoval jsem banku, kde mi bylo sděleno , že může jít o podvod a věc ať nahlásím na policii, což jsem udělal. Čekám tedy zda se na policii ozve někdo z poškozených tímto člověkem. Petr Rychlý alias Petr Budin, jak jsem se dočetl tímto přišel na sofistikovaný systém jak vyprat špinavé peníze. Ten koho tento člověk využil, doporučuji nahlásit na Policii, protože Vám začnou chodit žádosti z banky od prodejců o navrácení financí, které jste mu poskytli, aniž byste vůbec měly tušení, že peníze pochází z nějakého prodeje. Zneužil takto můj bankovní účet tj. 1029866507/ 5500 .
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petr 26. 02. 2024

Při hledání informací ve skupinách, jsem dále zjistil, že v posledních týdnech či měsících takto využil a podvedl i další lidi, po kterých prosil zakoupení paysafecard kuponu.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.