Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
POPIS PODVODU
Zaplatili sme za dva listky na Depeche Mode , po prichode na koncert listky nefungovali , boli sme oklamani, predstavuje sa ako Daniel Němec , taky mily , sofistikovany , ked som mu volala , pisala odpisal mi , ze sa mam stazovat na e-mail: [email protected]. Robila som urgentnu uhradu cez vikend a vdaka tomu , ze bol vikend som ju mohla cez banku v ten den este zrusit takze sme neprisli o 236 € ale prisli sme o zazitok a dalsie peniaze na naftu, hotel atd..... davajte si pozor vsetci na podvodnikov iked je to tazke ich odhalit.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Zuzana 26. 02. 2024

Dnes ráno jsem byla nahlásit na policii tento podvod, čím více lidí se zapojí tím lépe.


user picture
Lenka 4. 03. 2024

Připojuji se. Nebyla jsem podvedena, ale tento člověk pravděpodobně jen vydávající se za p. Habrama mi nabídl brigádu. Měla jsem být jeho asistentka a můj první úkol - prodat lístky na fotbal. Drahé lístky na skvělá místa, vyprodaný zápas. Lístky jsem nabídla známému a pak našla tuto recenzi. Známého jsem varovala, tak nic neplatil - ani nestihl. Ale pro další podvedené - POZOR. Oslovoval mne také pod emailem: [email protected]. Jako L. Habram.


user picture
Michaela 5. 03. 2024

přidal/a email: [email protected]


user picture
Michaela 5. 03. 2024

Také se připojuji. Tento pán mě oslovil pod emailem [email protected], s tím, že shání externí asistentku. Jako vstupní úkol jsem měla prodat lístky na fotbal. Bylo mi to divné, tak jsem začala pátrat a našla tuto recenzi. Se skutečný panem Habramem jsem mluvila po telefonu a už o tom ví. Je potřeba, aby se ozvalo co nejvíce podvedených i ti, po kterých chtěl lístky prodávat.


user picture
Nikola 6. 03. 2024

přidal/a číslo účtu: 670100-2221585507/6210, email: [email protected]


user picture
Aneta 6. 03. 2024

Stejná zkušenost. Kontaktovala jsem ho skrz práci asistentky. Chtěl po mě prodat e-lístky na fotbalový zápas. Představuje se jako L. Habram. [email protected] Chtěl peníze na c.u. 1036701452/5500


user picture
Ludmila 11. 03. 2024

Stejná zkušenost. Kontaktovala jsem ho skrz práci asistentky. Chtěl po mě prodat e-lístky na fotbalový zápas. Představuje se jako L. Habram. [email protected]


user picture
Eliška 11. 03. 2024

Mám stejnou zkušenost, oslovil mě přes e-mail na pozici asistentka podnikatele (home office), na kterou jsem reagovala. Prvním zkušebním úkolem měl být prodej lístků. Nedalo mi to a šla jsem si ho vyhledat a našla tyto recenze.. Píše pod e-mailem [email protected] a podepisuje se jako L. Habram


user picture
Zlata 11. 03. 2024

Údajným L. Habramem jsem byla kontaktována z emailové adresy [email protected] po mé reakci na inzerat na Fajn-brigady, kde nabízel práci asistentky podnikatele a vydával se za pana Lumíra Habrama s odkazem na jeho reálnou truhlářskou živnost. I já jsem měla splnit zkušební úkol, celá komunikace byla důvěryhodná, hrála na city. Prezentoval, že podnikání dost pomáhá když obchodním partnerům občas dá nějakou pozornost. Mým úkolem bylo zkusit prodat 8 lístků na Clash of the stars 8, které obchodní partner nakonec nevyužije, protože se mu termín nehodí a on sám na to nemá náladu, jelikož mu umřela maminka. Za prodej mi byla slíbena odměna. V tuto dobu jsem tomu ještě plně důvěřovala a záhy se mi podařilo přes známého sehnat kupce.. nakonec to dopadlo tak, že celý podvod jsem si uvědomila až v momentě, kdy jsem měla za proběhlou platbu lístky obdržet a kupci je poté přeposlat. Kupci jsem celou částku za lístky, které nedostal, samozřejmě vrátila a mě tak dotyčný podvodník obral o 6 tis. korun. Platbu jsem mu posílala na účet č. 115-4609790207/0100 - Tomáš Tyrpekl. Vzhledem k tomu, že výše uvedené účty jsou jiné, těžko říct, zda účet patří přímo podvodníkovi. Dnes jsem byla skutečnost ohlásit na PČR jako trestný čin.


user picture
Eliška 12. 03. 2024

přidal/a číslo účtu: 235290778/0600


user picture
Karolína 12. 03. 2024

Mám stejnou zkušenost, z emailu [email protected] mi nabídl pozici asistentky, jako zkušební úkol jsem měla prodat 4 lístky na zápas Slavie. Díky bohu jsem našla tyto recenze a hodnocení, tudíž k žádnému trestnému činu díky bohu nedošlo.


user picture
Aneta 12. 03. 2024

Dnes jednám s tímto člověkem a něco mi nesedělo, tak jsem si pro jistotu vyhledala e-mail [email protected]. Bylo mi divné, že píše z e-mailu pod @seznam a ne z firemního e-mailu. A i to, že nemám tohoto člověka nikde při nabízení lístků na fotbalový zápas uvádět. Jinak postup stejný jako u předchozích - nabídka práce asistentky - zkušební test v podobě rychlého zprostředkování prodeje lístků na fotbalový zápas a pěkná odměna z toho. Naštěstí mě napadlo, že by se mohlo jednat o podvod dřív, než jsem něco udělala. Ufff! Podali jste trestní oznámení na tohoto člověka nebo dá se připojit s pokusem o podvod? Nesnáším takovéhle podvodníky, takže klidně jdu na PČR pokud se s tím dá něco udělat!


user picture
Conf 12. 03. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Sára Štamposká k bankovnímu účtu: 2701488714/2010


user picture
Conf 12. 03. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Sára Štamposká k bankovnímu účtu: 235290778/0600

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.