Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na marketplace jméno Jan Schajer Já neděle 14.20:Dobrý den, měla bych zájem hru poslat , děkuji (moje jméno) Jan Schajer neděle 14.44:Není problém odeslu ještě dnes do 20:00 zasilkovnou ale platba předem, dobírku neberu v úvahu, hodně krát sem se spálil Já neděle 14.44:Ano, já také neposílám už věci na dobírku ze stejného důvodu, prosím o Vaše číslo účtu, děkuji (moje jméno) Jan Schajer neděle 14.44:Dobrá jdu nato....vy zas údaje zasilkovna Já neděle 15.05:Prosím zásilkovnou na adresu:(moje jméno a adresa)děkuji Mělo by to stát 109,- Kč Jan Schajer neděle 15.05:Číslo účtu mám v penezence Ještě pracuji Dodam Neděle 16.01:Tak jsem zde 2512823093/0800 Pošlete to okamžitou platbou A dejte mi vědět prosím ať mohu jak přijedu dom zabalit a rovnou jít poslat diky Já neděle 16.01:Platbu jsem odeslala Pondělí 7.10:Dobrý den, kdy to budete posílat? děkuji Úterý 10.08:Dobrý den, platbu 1609,- Kč jsem v neděli odesílala, nastal nějaký problém v odeslání? Středa 17.28:Dobrý den, dostanu tu hru?
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.