Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dobry vecer. Tak se pripojujeme k vam. Poptavali jsme Thule kocar. Pani (Lucie Kočí) z Dubí (Teplice) se ochotne ozvala. Chteli jsme si pro overeni zavolat. Zavolali jsme si a pani verohodne komunikovala a i okrikla kousek od ni sve dite, ze prave prodala i druhy typ kocaru Thule a ze nam ho posle stejne, pres PPL. Zaplatili jsme 7750 Kc. Dodnes nic. Zitra zajdeme na policii.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petra Kubaštová 5. 03. 2024

Poptavala jsem stupatko Cybex, paní ochotná, poslání přes Zásilkovnu. Do dnešního dne nic. Prý se balík vrátil, pak posílá přes Balíkovnu. Nedodala nikdy žádné číslo balíčku.


user picture
Lukáš Hemerka 5. 03. 2024

Ten samý podvod, věrohodná komunikace, židlička Stokke, stálo nás to 3500, sliby že sjedná dopravu apod. Na Bazoši má stále aktivní inzerát nebo inzeráty. Zítra jdu na Policii. Nemáte někdo,kdo jste to již oznámil nějaké číslo jednací apod. abychom ty případy mohli spojit?


user picture
Hana Nedbal 9. 03. 2024

přidal/a číslo účtu: 2131149269/8040, telefonní číslo: 737107073


user picture
Hana Nedbal 9. 03. 2024

Také jsem naletěla, také židle Tripp Trapp za 3500,-, inzerát tentokrát na FB Marketplace. Chtěli jsme vyzvednout osobně, tak si paní nechala aspoň poslat 1000,- zálohu na účet. Ještě pak dál komunikovala, potvrdila, že peníze přišly, poslala adresu v Dubí. Na snahu upřesnit čas vyzvednutí už ale nereagovala, telefon nebere, na zprávy na FB ani sms neodpovídá.


user picture
Lukáš Hemerka 9. 03. 2024

Zajděte na Polici a podejte trestní oznámení, už nás je hodně, ja jsem to již také nahlásil a podal trestní oznámení, Č.j. KRPE-21912-1/PŘ-2024-170619 číslo účtu podvodnice už bohužel znají a potom budu pokračovat dle instrukcí na tomto webu, těmto parazitům společnosti to nemůže jen tak projít


user picture
Frantisek Kejda 11. 03. 2024

My to nahlasili hned zacatkem brezna. Necekame zazraky, ale aspon bychom cekali, ze bude nejak osetreno, aby nebyl aktivni ucet, na ktery posilaji penize podvedeni. Je smutny, ze ten ucet je stale aktivni.


user picture
Hana Nedbal 11. 03. 2024

Tak u mě to nabralo zajímavý vývoj - paní po 2 dnech nekomunikace se ozvala s omluvou, že byla mimo signál a jestli si tedy židli vyzvedneme. Požádala jsem ji o vrácení zálohy, což odsouhlasila. Tak jsem fakt zvědavá, jestli ji vrátí. ...


user picture
Lukáš Hemerka 11. 03. 2024

Me psala nekolik dni za sebou ze zidlicku poslala a ze mi zjisti prec co ji poslala. Souhlasim s kolegou z predchoziho komentare ze by ten ucet mohli zablokovat, aby na nej nesly posilat penize dalsi okradeni a taky nerozumim Bazosi, ty paraziti tam porad inzeruji pod stejnymi tel. cisly (bohuzel me osobne se to stalo 2x v jeden a ten samy den), a Bazos s tim taky nic neudela aby zablokoval ta konkretni tel. cisla, kdyz se ani neobtezuji je ti ubozaci zmenit


user picture
Eliška Tomečková 13. 03. 2024

Dobrý den, přidávám se k dalším podvedeným! Na marketplace jsem našla dětskou jídelní židličku "Stoke trip trap", za 3.000,- Paní "Lucie Kočí" Tel. číslo: +420 607 874 759 Číslo účtu: 2131149269/8040 Ochotně komunikovala, dokonce nebyl problém si zavolat, v telefonu zněla velice mile, důvěryhodně, mluvila plynule česky, ochotně zodpověděla veškeré dotazy. Nanonec jsme se domluvily, že jí část částky zašlu na účet a zbytek zaplatím po obdržení zásilky na dobírku. Celkem jsem paní poslala 1700,-. Potvrdila přijetí peněz na účet, s tím, že objedná dopravu (pošle mi potvrzení) a židličku odešle ve středu. Zatím nepřišlo žádné potvrzení o převzetí do přepravy, paní odepisuje velice málo, tudíž jsem se rozhodla zapátrat po ní víc (snažila jsem se pátrat i před odesláním peněz na účet, ale žádný podezřelý účet jsem nenašla). Zítra jdu tedy vše nahlásit na policii.


user picture
Lenka 15. 03. 2024

Připojuji se. Paní pod jménem Daniela Šimonová, email: [email protected] Také kočárek thule, poslala jsem zálohu a komunikace ochladla, nyní už neodpovídá ani na telefon ani na mail. V pondělí jdeme podat trestné oznámení.


user picture
Lenka 15. 03. 2024

Podařilo se Vám identifikovat, komu skutečně patří tento účet 2131149269/8040 ? Nebo je nutné počkat až na policejní šetření? Já poslala zálohu 4600 na kočárek Thule. Tak když v pondělí podám trestní oznámení bude částka nás všech již vyšší než 10 tis a mohou zahájit trestní stíhání.


user picture
Lukáš Hemerka 15. 03. 2024

komu skutečně patří ten účet nevím, na policii mě pouze potvrdili, že ten účet je již v jejich evidenci. Čekám na vyjádření a měl bych jít ještě jednou na stanici, až provedou šetření. Je to celé zdlouhavé a ten hajzl si vesele okrádá další lidi, moc tomu nerozumím, že aspoň ten účet nezablokují. Nad 10tis už to bude určitě za ty, kteří šli podat oznámení


user picture
Hana Nedbal 15. 03. 2024

Tak zálohu samozřejmě nevrátila, dnes odesláno na policii trestní oznámení dle vzoru zde na webu.


user picture
Eliška Tomečková 15. 03. 2024

Také jsme včera byli vše nahlásit na policii, pokud je nás víc, kteří podvod již nahlásili PČR, měla by škoda už přesáhnout 10 tis. Paní sice stále komunikuje, ale již velice omezeně. Tvrdí, že nám peníze odeslala zpět na účet, ale doposud nic nepřišlo. Dokonce nám včera zvedl telefon údajně její přítel, tvrdil, že o podvodech ví, ale je to věc paní a že se s námi spojí a peníze vrátí. Je zde někdo, komu peníze opravdu vrátila?

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.